Heti horoszkóp: 2016. szeptember 12-18.

2016.09.11. 20:59

A Kos jókedve kisugárzik környezetére, a Szűz egész héten ki sem látszik a munkából.

Kos (március 21-április 20.)
Nagyon nagy feladatokat ne vállaljon magára, inkább csak a napi kötelező rutint végezze, de azt hibátlanul. Egy régóta húzódó ügyben kellemes csalódás éri, mert már nem is reménykedett a pozitív végeredményben. Jókedve kisugárzik családjára és környezetére is.

Bika (április 21-május 20.)
Úgy érzi majd, hogy egyetlen dologgal sem tud előbbre lépni, és sok feladatát nem, vagy csak később tudja teljesíteni. Lassítson, tartson több és nagyobb szüneteket, és vegye számításba, hogy már ősz van. Amibe csak belefog, abban sikeres, nem lehet oka panaszra, mégsem elégedett igazán, mert sokkal többre vágyik. Nagyravágyása ellenszenvet vált ki a környezetéből.

Ikrek (május 21-június 21.)
Magánéletében nem kell semmi kellemetlenségtől tartania, mert harmóniában telnek a napjai. Rendbe teheti a szerelmi életét, és ha Ön még egyedülálló, akkor a magánéletében szerencsés változás várható. Egészségével viszont kisebb gond lehet, ne hanyagolja el a tüneteket.

Rák (június 22-július 22.)
Az üzleti életben ne kockáztasson, mert az a kevés haszon, amit elérne, nem éri meg a fáradozását. Cseppet se bánkódjon, fordul a kocka és nagy bevételre tehet szert. Szerencsés események is előfordulhatnak Önnél, ingatlanügyletekből akár több bevétele is származhat.

Oroszlán (július 23-augusztus 22.)
A jó kommunikációjának köszönheti, hogy szót ért a környezetével. A kötözködőket és a gáncsoskodókat is könnyűszerrel leszereli, pedig eleinte tart tőlük. Jól meg kellene gondolnia, kinek mit mond, kinek mit hisz el, és főleg azt, hogy mit ír alá.

Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)
Egész héten ki sem látszik a munkából, mégsem érzi magát fáradtnak, mert élvezetesnek találja a feladatát. Ügyes szervezéssel elég ideje jut családjára, barátaira is. Ennyi munka után megérdemli a sikert és azt, hogy emelkedjen a bankszámláján a bevételi oldal.

Mérleg (szeptember 23-október 22.)
Ez lesz az ön számára az év egyik legszebb hónapja, minden könnyűvé és kiegyensúlyozottá válik. Új úton szeretne elindulni, és a kíváncsisága izgalommal párosul, de ugyanakkor szorongással is. A terve megvalósításához szüksége van segítőkre, és némi biztatásra.

Skorpió (október 23-november 21.)
Mindenáron, szinte görcsösen akarja elérni a célját, de ez sajnos csak az energiáit emészti fel. Ne keseredjen el, főleg ne adja fel, hanem inkább most lazítson kicsit. Szerelmi téren sem várható kiemelkedő esemény.

Nyilas (november 22-december 21.)
Ez a hónap kissé nehézkesen alakul az ön számára. Sok lesz a terhelés, de pontos időbeosztással mindent át lehet vészelni. Barátait elhanyagolja, de a jogos szemrehányásukat nehezen viseli. Kifogásokat keres, ahelyett, hogy őszinte lenne velük. Ha továbbra is így folytatja, végleg elveszíti őket.

Bak (december 22.-január 20.)
Kissé nehéznek látszik a hónap, de azért sok szerencsés véletlen segíti majd az akadályok leküzdésében. Egy bizonyos ügyben nehezen képes dönteni, pedig hamarosan választania kell. Szívesen átadná a döntés jogát másnak, de erre természetesen semmi esélye sincs.

Vízöntő (január 21- február 19.)
Egy nagyobb összeg érkezhet majd a bankszámlájára. A nagy reményekkel induló kapcsolata csalódással végződik, de ne okolja se magát, se a másikat, mert erről egyikőjük sem tehet. Egyszerűen nem illenek egymáshoz.

Halak (február 20. – március 20.)
Nagy lendülettel haladna előre, de a negatív bolygó állások nem kedveznek ahhoz, hogy elérje, amit akar. Sok nehézséget okoz ez a hónap. Alaposan tervezze meg minden napját. Reggelizzen bőségesen, és aludjon nagyon sokat. Kedvetlensége kihat a munkájára, de a szerelmi életére is. Forrás: híradó.hu

.