A Bak tegye meg a kezdő lépéseket! - szerdai horoszkóp

2016. október 12.

2016.10.12. 08:06

Az Ikrek kérés nélkül ne képviselje mások ügyét, a Rák most meglehetősen mérges a kedvesére, az Oroszlán örömében majd kiugrik a bőréből. Írásunk végén szavazzon!

Kos (március 21.-április 20.)
A fölösleges vitatkozás helyett jobban teszi, ha belátja, hogy a mostani esetben egyáltalán nincs igaza. Nem érdemes kötnie az ebet a karóhoz, ha engedhet is, mert ezzel sokkal többre megy. Lehet, hogy alul marad egy vitában, de hosszútávon profitálhat belőle. Azzal, hogy képes veszíteni, nagyot nő a másik szemében, s ez egyáltalán nem elhanyagolható szempont.

Bika (április 21.-május 20.)
Teljesen mindegy, hogy ülő vagy álló munkát végez, szüksége van testmozgásra. Bika jegyűként kissé hajlamos a hízásra, mert kényelemszerető. Viszont rengeteg energiával rendelkezik, amelyet érdemes a munkája mellett más tevékenységbe is levezetni. Ehhez a legalkalmasabb a sportolás vagy amennyiben nem engedi az egészsége, úgy a séta. Azért ne vigye túlzásba!

Ikrek (május 21.-június 21.)
Kérés nélkül ne képviselje mások ügyét, még akkor sem, ha tökéletesen biztos benne, hogy jó, amit csinál. Ugyanis, ha mások kedvére akar tenni és csalódás éri, csak saját magát okolhatja, más senkit. Nem érdemes mások szekerét tolni, mert mikor probléma adódik, könnyen magára maradhat. Ha mégis segíteni akar, legyen óvatos!

Rák (június 22.-július 22.)
Meglehetősen mérges a kedvesére, mert túlságosan könnyen túltette magát a konfliktuson. Abban reménykedett, hogy majd közös nevezőre jutnak, de a csalódnia kellett. Szokása szerint végighallgatta a mondanivalóját, de nem válaszolt semmit, így pedig nagyon nehéz kommunikálni. Fogalma sincs, mit csináljon, mert ennyiben még se hagyhatja a dolgot.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Örömében majd kiugrik a bőréből. mert a szerencse fiának érzi magát. Ugyanis nem csak az üzleti életben alakulnak jól a dolgai, hanem a magánéletében is. Alig akarja elhinni, hogy ilyen jól halad a szekere, mert általában, ha anyagi téren nincsenek gondjai, akkor az érzelmi életében akadnak, de bőven. Reméli, ez a kellemes időszak eltart még egy ideig.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Nem törődik mások véleményével, mert úgy érzi, hogy megéri a fáradtságot a mostani kapcsolata. Miért is szakítaná meg, ha egyszer nagyon jól érzi magát benne. Megérzései azt súgják, hogy a párjával remekül kiegészítik egymást, és a megérzéseiben még sohasem csalatkozott. Ezért szentül megfogadja, hogy nem hagyja magát befolyásolni, mint oly sokszor.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Folyamatosan tevékenykedik, egy pillanatig sem áll meg, pedig valójában kényelmes természetű. Most viszont olyan élvezetes feladatot talált, ami leköti minden idejét. Ezt a munkát nem lehet félvállról venni, mert akkor nem jut előre egy lépést sem. Pedig nagyon hajtja a becsvágy és természetesen az anyagi lehetőségek is. Addig üsse a vasat, amíg meleg!

Skorpió (október 23.-november 21.)
Mielőtt végleg búcsút intene a kapcsolatának elhatározza, hogy ad még egy esélyt neki, hátha csoda történik és megváltozik. Úgy érzi, lehet még ennyire nagyvonalú, hogy nem hagyja faképnél egyetlen szó nélkül. Biztosra szeretne menni, mert ha ad még egy lehetőséget, akkor nem okolhatja magát, hogy a türelmetlenségével elrontott mindent.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A felmerülő nehézségek nem a mostani cselekedeteinek a következménye, hanem a jóval ezelőtt elkövetett hibáinak. A jegyében tartózkodó Szaturnusz bolygó most hajtja be az adósságát, hiszen nem változtatott a helyzetén semmit sem. Ez a bolygó arra szeretné felhívni a figyelmét, hogy itt az ideje a hibái kijavításának. Tegye meg és meg fogja jutalmazni.

Bak (december 22.-január 20.)
Igaz, hogy a Vénusz bolygó a szerelemben minden elképzelését támogatja, de azért ne hagyatkozzon csak rá. Akkor fog a segítségére sietni, ha mindent megtesz a célja eléréséhez. Amennyiben kényelmesen hátradől a székében és arra vár, hogy a másik kezdeményezzen, akkor bizony könnyen csalódás érheti. Legalább a kezdő lépéseket tegye meg!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Minden javaslatából az egyik ismerőse igyekszik hasznot húzni, és csak a saját javára fordítani. Ezért az lenne az ideális, ha minél előbb megszakítana vele minden kapcsolatot. Ne hagyja, hogy más tollával ékeskedjen és a mások verejtékes munkájával szerezze meg a babérokat. Inkább dolgozzon egyedül, mint hagyja magát kihasználni. Legyen nagyon határozott!

Halak (február 20.-március 20.)
Anyagi helyzete komolyan meginoghat, ha hagyja magát fölösleges dolgokra rábeszélni. Ne döntsön azonnal, hanem aludjon rá egyet, és lehetséges, hogy másnap, már nem is találja olyan fontosnak, hogy megvegye. Ne aggodalmaskodjon azon, hogy megsértődik-e az illető, a saját pénzére vigyázzon, ne másokat gazdagítson. Inkább legyen egy haragossal több.

 

 

.