A Halak rájön, hogy túl sok áldozatot hozott - keddi horoszkóp

2016. október 11.

2016.10.11. 08:38

A Bika semmiképpen ne ma rukkoljon ki új ötletével a munkahelyén, az Ikrek lelkére a szerelem jelenthetne gyógyírt, az Oroszlán nem megy semmire a makacsságával. Ön hisz a horoszkópokban? Írásunk végén szavazzon!

Kos (március 21.-április 20.)
Fokozottan ügyeljen az öltözködésére, nehogy megfázzon. Különösen a derekát tartsa melegen, különben előfordulhat, hogy reggel nem bír kikelni az ágyból. Ugyanis az ízületei annyira átfázhatnak, hogy mozdulni is alig tud majd. Lehetőleg rétegesen és az időjárásnak megfelelően öltözködjön. Inkább több ruhát vegyen fel, mert levenni mindig könnyebb.

Bika (április 21.-május 20.)
Munkahelyén az eredeti ötleteivel ne a mai napon hozakodjon elő. Az idő még éppen alkalmas lenne a változtatásra, de a főnöke biztosan nem pártolná. Sőt inkább mindenben akadályozná és kifogásokat keresne, mert még nem áll készen a változtatásra. Minden újítástól fél és főleg azért is gátolná, mert az ötlet nem az ő agyából pattant ki. Nem akar vetélytársat.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Rengeteg gondja akad, ezért a szerelem most gyógyír lehet a lelkére. Ám csak akkor adjon esélyt neki, ha független ember vagy már a kapcsolatában amúgy is kifelé áll a rúdja. Fölöslegesen ne kockáztasson, mert a negatív bolygó állás miatt garantált a lebukás. Ugyanakkor a felbukkanó szerelem miatt a lelkében lévő zűrzavar sem mellékes szempont.

Rák (június 22.-július 22.)
Legfontosabb, hogy akkor is maradjon nyugodt, amikor már legszívesebben megmondaná a véleményét. Semmi értelme nem lenne, ha jól beolvasna az illetőnek, mert úgyis leperegne róla. Igyekezzen kerülni a találkozást és csak akkor beszéljen vele, ha elkerülhetetlen. Mivel sokat árthat, ha nem muszáj ne is tartsa vele tovább a kapcsolatot.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Makacssággal nem megy semmire, mert a környezete már ismeri annyira, hogy mikor, és miért tesz. Főleg szerettei képesek olyan ügyesen lavírozni, hogy a végén úgyis kénytelen engedni. Persze mindezt nem nyíltan és látványosan teszik, hanem megadják a lehetőséget, hogy azt higgye, hogy győzött. Viszont ezzel a módszerrel elérnek mindent, amit akarnak.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Egy jó lehetőség van kilátásban, amivel megoldódnának a gondjai, de még mielőtt elkezdene ujjongani, sok mindent alaposan át kell gondolnia. Ne csak a jó oldalát nézze az ajánlatnak, hanem az azzal járó teendőket is. Ugyanis csak nagy ritkán ad a sors ajándékot ingyen. Sajnos a legtöbbször ára van, amit nem veszünk figyelembe, vagy csak későn veszünk észre.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Tökéletes kapcsolatról álmodozik, de az köztudottan csak a mesében létezi. Szeretné, vitáktól és túlzott feszültségtől mentesen élni az életét. Sajnos ez a vágya nem valószínű, hogy teljesülni fog főleg, ha olyan emberrel köti össze az életét, aki kevésbé kiegyensúlyozott. Azért az se felejtse el, hogy a mese is ott ér véget, hogy szerelmesek boldogan összeházasodnak.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Nagyszerű, hogy azonnal egy barátja segítségére siet, hogy megoldhassa a magánéleti problémáját, de azért legyen óvatos a tanácsadással. Kívülállóként lehetséges, hogy sokkal jobban látja a kivezető utat, de nem feladata, hogy helyette cselekedjen. A magánéleti döntéseket egyedül kell meghozni az életben, hogy később, ha csalódunk, ne okolhassunk senkit sem.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Fáradt és egyre nehezebben képes a feladataira koncentrálni, pedig sokat veszíthet, ha szétszórt. Mielőtt kimerülne a szervezete, próbáljon meg lazítani és legalább csak néhány napra elutazni. a A környezetváltozás hozzásegíti, hogy megszabaduljon a mindennapos taposó malomtól, amivel a munkája jár. Ne menjen egyedül, vigyen magával valakit.

Bak (december 22.-január 20.)
Még mielőtt fejest ugrana a kedvezőnek tűnő ajánlatba, nézzen körül, hiszen nem csak ez az egy lehetőség létezik. Semmiképp se hagyja, hogy sürgessék vagy rábeszéljék, mert később már hiába bánja, hogy olyan könnyen beadta a derekát. Legyen résen, mert az is gyanakvásra ad okot, hogy az illetőnek annyira fontos, hogy azonnali választ kapjon.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Nagyon megértő és most éppen erre van szüksége az egyik családtagjának. Igyekszik nagyvonalúan viselkedni és az apróságokból nem csinálni nagy ügyet. Tudja, hogy elnézőnek kell lennie, mert csak így tudja átsegíteni a nehéz időszakán. Egyáltalán nem esik nehezére, mert nagyon közel áll a szívéhez, és annyi jót kapott tőle, hogy sohasem tudja viszonozni.

Halak (február 20.-március 20.)
Keményen megdolgozott a boldogságáért és most hirtelen rájön, hogy túlságosan sok áldozatot hozott érte. Nem szokott méricskélni, mert Halak jegyűként nagyon önfeláldozó, de már egyre jobban látja, hogy jóformán semmit sem kapott cserébe. Egyelőre nem tudja, hogy mitévő legyen, mert a szíve fáj és egyik pillanatról a másikra nem tud mindent elfelejteni.

 

 

.