Az Oroszlán nem tudja, mi fogta meg azonnal a kedvesében - hétfői horoszkóp

2016. október 10.

2016.10.10. 09:12

A Szűz kérés nélkül mondja el a véleményét, a Mérleg az árral kúszik, a Bak többet vállal a kelleténél.

Kos (március 21.-április 20.)
Passzív hozzáállásával nem tud változtatni a dolgokon, pedig nem szeretné, ha minden a régiben maradna. Az időhúzás valódi oka, hogy nem akar konfrontálódni, így a kényelemszeretete a legnagyobb ellensége. Nem szokása a tétovázás, ezért a környezete sem érti szokatlan viselkedését. Abban reménykedik, hogy a feladatát valaki más majd megoldja.

Bika (április 21.-május 20.)
Egy új szerelem elkerüli, de igazából nem is bánja, mert így legalább a megszokott életén nem kell változtatnia. Már annyira természetesnek veszi, hogy minden stabil az életében, hogy úgy érzi, a változások megrémítenék. Minek felkavarni az állóvizet, csak baj lehet belőle, továbbra is haladjon a maga útján minden. Azért ne remélje, hogy így marad örökre.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Minden ideje be van osztva, úgy érzi, hogy egy perc nyugta sincs. Az unalmat nem kedveli, de attól tart, hogy ez a helyzet jó ideig így marad. Valójában a változatosság élteti, az egyhangúságot viszont ki nem állhatja, még akkor sem, ha esetleg anyagi haszna is származik belőle. Valami új lehetőségen töri a fejét, ahol a szabadideje is megmarad és pénz is áll a házhoz.

Rák (június 22.- július 22.)
A jó hír gyorsan terjed, ahogy a rossz is, de bosszantja, hogy az előbbit már mindenki tudja. Igazából esze ágában sem volt világgá kürtölni, mert van irigye éppen elég. Már nagyon bánja, hogy elmondta, igaz, hogy csak egy embernek, de így sem maradt titok. Késő bánat, már belátja, hogy nagy hiba volt, megosztani az örömét azzal, aki nem képes titkot tartani.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Hiába töri a fejét rajta, nem tudja, hogy mi az, ami azonnal megfogta a kedvesében. Csak azt érzi, hogy teljesen a hatása alá került. Nem egészen így gondolta a dolgot, hiszen egy Oroszlánnak nem lehet elgyengülni még a szerelem hatására sem. Úgy dönt, hogy ebben az esetben kivételt tesz, és egyáltalán nem fog törődni senki élcelődő vagy vicces megjegyzésével.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Kérés nélkül mondja el a véleményét, ami miatt most főhet a feje. Már sokszor származott abból kellemetlensége, hogy túlságosan kritikus, de mégis újra és újra belesedik ugyan abba a hibába. Most is belátja, hogy nem kellett volna megjegyzést tennie, még akkor sem, ha valójában tökéletesen igaza van. Sajnos most már késő, eső után köpönyeg…

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Mint mindig, most is csak úszik az árral, ahelyett, hogy a sarkára állna. Az elhatározása még kevés, azzal csak akkor jut előbbre, ha meg is valósítja az elképzelését. Rosszul teszi, ha csak mindig egy kis időre köt kompromisszumot, mert lemarad számos jó lehetőségről. Mérleg jegyűként nehezen hoz döntéseket, de mint mindent ez is meg lehet tanulni.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A hiúság nem jó tanácsadó és bajba sodorhatja. Érdemes elgondolkodnia azon, hogy mi ér többet, a kapcsolata vagy az egója. Könnyen szakítás lehet a vége, ha nem képes túltenni magát a dolgon. Mi értelme haragot tartania, amikor, az aki megbántotta már szívesen béke jobbot nyújtana? Ne törődjön a környezete véleményével, hanem csak a szívére hallgasson.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Szívesen vásárol könyveket, mert szeret olvasni, de tudja, hogy hibát követ el, ha akkor se tud ellenállni a csábításnak, ha anyagilag nem engedheti meg magának. Emiatt konfliktusba is keveredhet a családjával, mert nem értik meg, hogy inkább sok mindenről lemond, de az olvasásról nehezen képes. Legszívesebben egy könyvtárban dolgozna.

Bak (december 22.-január 20.)
Többet vállal a kelleténél, emiatt a teljesítő képessége fokozatosan romlik. Érzi, hogy a fáradtság nem tesz jót a szervezetének, de az idegrendszerének sem. Kénytelen belátni, hogy ingerültebb a kelleténél és emiatt az akarata ellenére is könnyen összetűzésbe kerül a környezetével. Komoly célt tűzött ki maga elé, ahhoz pedig jelentős összeget kell megspórolnia.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Szívesen elkötelezné magát a kapcsolatában, de javaslata a párjánál süket fülekre talál. Tudja jól, hogy nem kellene forszíroznia, hiszen ebben is közös nevezőre kellene jutniuk. Sokszor úgy érzi, hogy talán már nem kellene emlegetnie, mert ahogy a mondás tartja, nem akarásnak nyögés a vége. Elhatározza, hogy ad még neki egy kis gondolkodási időt.

Halak (február 20.-március 20.)
Inkább visszahúzódik, pedig nem jól teszi, mert ezzel csak tovább bátorítja az illetőt. Csak a határozott fellépéssel és az okos érveléssel tudja elérni, hogy a véleményének eredménye is legyen. A legjobb, ha mindig egy lépéssel előtte jár, mert annyira csavaros az észjárása, hogy nagyon könnyen kimagyarázza magát. Cseppet sem zavarja, hogy most is valótlanságot állít.

.