Hirdetés

Háborgó lelkű Rák, kiegyensúlyozott Szűz - pénteki horoszkóp

Háborgó lelkű Rák, kiegyensúlyozott Szűz - pénteki horoszkóp

2016. október 7.

2016.10.07. 08:05

A Rák lelke, mint a viharos tenger, úgy háborog, a Szűz kiegyensúlyozott és sugárzik a boldogságtól, a Nyilas feje munkahelyi gondoktól fájhat.

Hirdetés

Kos (március 21.-április 20.)
Mérgében elhatározza, hogy szakít a kedvesével, de ahelyett, hogy megvalósítaná a tervét, még szorosabbra fűzi vele a kapcsolatát. A szíve mélyén egyáltalán nem bánja, mert igazából csak meg akarta leckéztetni, hogy érezze a hiányát. Mivel nem tudott összeveszni vele, mert a párja azonnal átlát a szitán, így inkább enged és “kénytelen” kibékülni vele.

Bika (április 21.-május 20.)
A munka most a legjobb gyógyír a lelkére, mert feladata elvégzése közben gondolatai máshol járnak, s nem mindig ugyanazon téma körül. Régi recept és idáig még mindig bevált, ha komoly lelki gondok gyötörték. Most is ebben bizakodik, hogy időt kap ahhoz, hogy elfelejtse, aki miatt szomorkodik. Így hamarabb túlteszi magát a dolgon.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Sikerül közös programot csinálni a párjával, ami olyan ritka, mint a fehér holló. Ugyanis számos elfoglaltságuk miatt alig jut idő egymásra. Most érzi csak igazán, hogy eddig milyen sokat veszített azzal, hogy a munkát és a pénzt helyezte előtérbe. Tisztában van vele, hogy az elszalasztott alkalmakat már nem tudja visszahozni, de új életet tud kezdeni.

Rák (június 22.-július 22.)
Dühe meglehetősen látványos és nehezen képes lecsillapodni, holott egyáltalán nincs igaza. A lelke, mint a viharos tenger úgy háborog, és elhatározza, hogy nem hagyja annyiban a dolgot. Úgy gondolja, hogy a legjobb, ha a szemet szemért, fogat fogért megoldást alkalmazza, és akkor legalább nem kell tovább emésztenie magát. Harcba indul feleslegesen.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Rendkívül öntudatos és tisztában van vele, hogy mire képes. Nem is adja olcsón a tudását, azért hogy anyagi előnyökhöz jusson. Szereti a pénzt és ügyesen bánik vele, de ennek ellenére nem alkuszik meg. Még akkor sem, ha a luxus dolgokról kell átmenetileg lemondania. A minőséget nagyon fontosnak tartja az életében és ez a munkájában is megmutatkozik.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Környezetének azonnal feltűnik, hogy mintha kicserélték volna, nyugodt és kiegyensúlyozott. Nem is sejtik, hogy egy új kapcsolat miatt sugárzik a boldogságtól. Függetlenül attól, hogy még csak a viszony elején jár, a hatására mégis egészen más színben látja a világot. Mivel két lábon áll a földön, nem rugaszkodik el a valóságtól, csak mert párszor találkoztak.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A Jupiter bolygó túlzott optimizmussal ruházza fel, ami az érzelmi életében okozhat gondokat. A hirtelen meghozott döntéseit később megbánhatja, ezért alaposan gondolja át, hogy valóban melyik úton is akar haladni. Mivel hajlamos a kéznél lévő partnerbe azonnal beleszeretni, ezért ne hagyja, hogy a külsőségek hatása alá kerüljön és elvarázsolódjon.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Egyik munkatársa igyekszik befeketíteni egy másik kollégája előtt, de szerencsére nem sikerül. Nem is érti, hogy mi viszi rá, hiszen sohasem ártott neki és nem is állt az útjában. Csalódásként éli meg, de azután villámgyorsan túllép a dolgon és nem hagyja, hogy ez az eset elrontsa a kedvét. Mindenesetre megfogadja, hogy ezentúl sokkal óvatosabb lesz vele.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Munkahelyi gondoktól fájhat a feje és előfordulhat sajnos az is, hogy új állás után kell néznie. Nem az alkalmatlansága miatt építhetik le, hanem mert a cégének vannak más irányú tervei. Akár hogyan is alakulnak a dolgok ne keseredjen el, mert azzal már úgy sem segíthet, csak azt érheti el, hogy esetleg mély depresszióba süllyed. Keressen egy új állást!

Bak (december 22.-január 20.)
Terve megvalósításához jobban teszi, ha nem keres partnereket. Az égiek nem támogatják, hogy közösen tevékenykedjen vagy beszálljon egy üzletbe. Ugyanis ezzel megnő anyagi veszteség és a csalódás lehetősége. Próbáljon egyedül boldogulni vagy várjon, amíg jobb időszak köszönt be az életébe. Mind a két megoldás sokkal jobb, a kudarcnál.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Egyre jobban érzi magát a partnerével, és már a jelenléte is megnyugtatja. Azon kapja magát, alig várja, hogy találkozzanak. Az is megelégedettséggel tölti el, hogy érzi, nem kell más szerepébe bújni, hanem önmagát adhatja. Mellette közel sem ragaszkodik annyira a szabadságához, és egyáltalán nem tartja lehetetlennek, hogy föladja érte.

Halak (február 20.-március 20.)
Nem haragtartó, de mégis elhatározza, hogy az illetővel nem áll szóba többet. Mivel olyan mélyen megbántotta, úgy dönt, hogy teljesen elzárkózik és megszakít minden kapcsolatot vele. Az egyik gyenge pontja, hogy lelkileg túlságosan érzékeny, de most teljesen biztos benne, hogy igaza van. Valószínűleg eljött az idő, hogy ennek az ismeretségnek vége legyen.

.