Heti horoszkóp: 2016. október 10-16.

2016.10.10. 07:23

A Szűz a héten mindennél jobban áhítja a sikert, a Nyilas nagyobb bevételre számít, a Vízöntő most semmiképp ne hallgasson a szívére.

Kos (március 21.-április 20.)
A héten apró véletleneken múlik minden, ezért döntsön okosan. Bár azért vegye figyelembe, hogy nem minden arany, ami fénylik. Szerelemben ne legyen heves.

Bika (április 21.-május 20.)
Szakmai téren fokozottan ügyeljen rá, hogy ne kövessen el hibát, mert a felettese nem nézi jó szemmel. Valaki már régóta pályázik a helyére, ezért sem tévedhet.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Legyen résen, mert olyan üzletei ajánlattal bombázzák, ami első hallásra remek befektetésnek tűnik, de ha jól átgondolja, kiderül, hogy nem nyer, csak veszít vele.

Rák (június 22.- július 22.)
Könnyen, minden munka nélkül szeretne pénzhez jutni, de ebben ne reménykedjen. Csak a folyamatos, nagyon kemény és szorgos munka hozza meg a gyümölcsét.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nincs mitől tartania, ne aggódjon, hisz a csábításban is gyakorlott, és nagy tapasztalattal rendelkezik. Nem kell attól félnie, hogy kikosarazzák, ha hódítani indul.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Mindennél jobban áhítozza a sikert, azonban tenni nem akar érte, pedig így a szerencse is elkerüli. Csak egy kis energiát kellene belefektetni és minden sikerül.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Vigyázzon, hogy hamis ígéretekkel nehogy levegyék a lábáról, és rabul ejtsék a szívét. A szép szavak könnyen elvarázsolják, és akkor rózsaszínűnek látja a világot.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Ne üljön föl a szóbeszédnek, s főleg ne adja tovább a híreket, mert komoly kellemetlensége származik belőle! Inkább engedje el a füle mellett, ne kerüljön bajba.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nagyobb bevételre számít, de sajnos nem lesz belőle semmi. Se könnyen, se nehezen nem tud pénzhez jutni, törődjön bele. Jönnek az életében még jobb idők is.

Bak (december 22.-január 20.)
Egy teljesen átlagos hétre számíthat, így legalább lazíthat egy kicsit, és szerencsére a stresszel sem kell küszködnie. Bőven lesz ideje rá, hogy végre kipihenje magát.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Ne hallgasson a szívére, mert akkor könnyen tévútra lép. Érzelmei ebben az esetben megtéveszthetik, és a csalódást, a kudarcot sokáig nem fogja tudni kiheverni.

Halak (február 20.-március 20.)
Az idegesség könnyen a gyomrára mehet, ezért alaposan gondolja meg, hogy milyen ügyön húzza fel magát. Az apróságokon lendüljön túl, és ne foglalkozzon velük.

.