Heti horoszkóp: 2016. október 24-30.

2016.10.23. 18:39

A Rák ne ígérgessen feleslegesen, az Oroszlán jobban jár, ha nem nagyítja fel a dolgokat, a Mérleg mindképp forduljon orvoshoz, ha gyengélkedik.

Kos (március 21.-április 20.)
Olyan hír jut a tudomására, ami megzavarja a lelki nyugalmát. Mivel nem tudja, hogy mennyi benne az igazság, ezért a nyugtalansága fokozódik. Legjobb, ha nem törődik vele.

Bika (április 21.-május 20.)
Ügyei intézésével van elfoglalva, és semmi mással nem törődik, mert szeretne túl lenni már rajtuk, hogy végre másra is jusson ideje. Bosszankodik, mert nem halad előre.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Komolytalan ajánlattal bombázzák, ne hagyja magát elcsábítani, mert biztosan nem fog jól járni, csak csalódás és veszteség éri. Legyen határozott, ne gazdagítson másokat.

Rák (június 22.-július 22.)
Ne ígérgessen feleslegesen, mert ezzel csak azt éri el, hogy megbízhatatlannak tartják. Fölösleges a mellébeszélés, képzelje magát a másik fél helyébe. Legyen őszinte!

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nem kell a dolgokat annyira felnagyítania, sokkal hasznosabb, ha ebben az esetben nem lát, nem hall és nem beszél! Higgye el, problémák minden családban előfordulnak.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Végre csendes, nyugodt hétre számíthat, de természetesen csak akkor, ha igyekszik kompromisszumot kötni. Kénytelen tízig elszámolni, ha békességre vágyik az otthonában.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Forduljon szakemberhez, ha az egészségével gondok adódnak. Ne otthon, a saját szakállára kezelgesse magát vagy fogadjon el másoktól, nekik már jól bevált gyógyszereket.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Munkájával nem úgy halad, ahogyan azt eltervezi, és sajnos önhibáján kívül nehezen tudja tartani a kitűzött határidőt. Áldozzon több időt, energiát és utolérheti magát.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Szívfájdalom nélkül kihasználhatják, ha nem elővigyázatos kellőképpen. A szívére próbál valaki hatni, aki ellen igazából nem lenne kifogása. Jól fontolja meg minden lépését.

Bak (december 22.-január 20.)
Munkájáért kevesebb pénzt kap, mint amire számított, igaz veszteség nem éri, de nyereségre sem tesz szert. Amennyiben módjában áll, kössön ennél előnyösebb szerződést.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Új munkát találhat, ha elég merész és képes a régitől megválni. Érmes lenne kockáztatnia, mert anyagilag is megtalálja majd a számítását. Eljött az idő a változtatásra.

Halak (február 20.-március 20.)
Kapcsolatát még rendbe hozhatja, ha lassít, és kissé visszakozót fúj. Próbálja megállni, hogy nem keresi mindenáron a kedvese társaságát. Inkább várja meg, amíg közeledik.

Kapcsolódó szavazásunk:

 

 

.