A Kos nem szeretné, hogy a riválisai leelőzzék – heti horoszkóp 2016. november 28 – december 4.

2016.11.27. 21:10

A Kos nem szeretné, hogy a riválisai leelőzzék az Ikrek megfázás vagy ízületi panaszok miatt nem halad feladataival, a Bak a szerelemben a legszebb időszakát élheti.

Kos (március 21.-április 20.)
Kénytelen lesz a legtöbbet kihozni magából, ha a munkahelyén nem szeretné, hogy a riválisai leelőzzék. Az eddiginél jóval több idő és energia ráfordítást a családja sínyli meg.

Bika (április 21.-május 20.)
Az egyik ismerősével szemben tartson három lépéstávolságot, mert komoly terveket szövöget és szeretné kivetni a hálóját önre. Emiatt könnyen felborulhat az élete.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Megfázás vagy ízületi panaszok miatt nem úgy halad a feladataival, ahogy szeretné. Törődjön bele, hogy most egészsége az első, és nem szabad kizsigerelni a szervezetét.

Rák (június 22.- július 22.)
Kéretlenül ne osztogasson tanácsokat, mert kellemetlen helyzetbe kerül, akár egy életre szóló haragost is szerezhet magának. Véleményét legjobb, ha megtartja magának.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Nem csökkenti a sikere értékét, ha bevallja, hogy igénybe vette mások segítségét is. Sőt, inkább még hangoztassa is és köszönje meg nekik, hogy győzelemre segítették.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Folyamatos kedveskedéssel és dicsérettel megakadályozhatja, hogy kihűljön a kapcsolata. Jobb időben megelőzni a bajt, mint utólag szomorkodni, vagy majd másokat okolni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A jövő tervezgetésével szorosabbra fűzheti kapcsolatát a párjával, de célja elérése érdekében ne vesse be minden fegyverét. Engedje, hogy a saját tempójában kötődhessen.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A héten bőven lesz oka, arra, hogy megsértődjön, de még se vegye fel a kesztyűt. Feltétlenül tartsa szem előtt, hogy csak önmagának árt azzal, ha a szívére vesz mindent.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Pénztárcája, ha lassabban is, de megtelik, így nem kell, hogy főjön a feje a közelgő ünnepek miatt. Persze csak akkor, ha nem akarja megvenni a toronyórát lánccal is.

Bak (december 22. – január 20.)
Szerelemben a legszebb időszakát élheti, de csak akkor, ha nem a munkájának szenteli minden idejét. A boldogságért is sok áldozatot kell hoznia, ahogy karrierjéért teszi.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Nagy horderejű célok elérése foglalkoztatja, de maradjon a realitás talaján, ne engedje a fantáziáját túlságosan szabadon szárnyalni. Elégedjen meg most kisebb sikerrel.

Halak (február 20. – március 20.)
Átérzi a feladata jelentőségét, de ne csináljon nagyobb ügyet belőle, a kelleténél. Fölösleges aggodalmaskodással nem fog előbbre jutni, csak tönkreteszi magát.

.