A szerencse most a Halak mellé áll: heti horoszkóp november 7-13-ig

2016.11.06. 18:34

Bikát kihívás elé állítja a sors, a Kos végre már kicsit pihenhet. Ön hisz a horoszkópokban? Írásunk után szavazzon!

Kos (március 21.-április 20.)
Az egyik családtagjánál kisebb egészségügyi probléma léphet fel, de szerencsére a kezdeti aggodalom után, minden a legnagyobb rendben lesz. Végre már kicsit pihenhet.

Bika (április 21.-május 20.)
Kihívás elé állítja a sors, ami megrémíti, pedig általában nem ijed meg a saját árnyékától. Ezt a helyzetet is könnyedén megoldja, és kudarctól nem kell tartania.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Táplálkozására fordítson különös gondot és legyen mértékletes. A finom falatok láttán, ha elveszíti a realitás érzékét, akkor komoly máj- és epe panaszokra készülhet.

Rák (június 22.-július 22.)
Nagyvonalú gesztusával elkápráztatja a kedvesét, így az otthonában újra szent a béke. Már belátja, hogy nem is olyan nehéz engedni, és megtehette volna előbb is.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nagyon jól teszi, ha most háttérbe húzódik, mert így nem haragít magára senkit. Ellenfeleit ezzel a taktikával megtévesztheti, és majd a megfelelő időben legyőzheti.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Legyen óvatos az kritikáival, mert csak maga alatt vágja a fát. Otthon még csak megemésztik valahogy, mert ismerik már, de kollégái nem biztos, hogy toleránsak lesznek.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Egy munkahelyi konfliktus álmatlan éjszakákat okozhat, de ne vegye azért annyira a szívére. Önhibáján kívül sajnos nem ez az első és az utolsó nézeteltérése az életében.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Nagyszerű fordulatra számíthat a közeljövőben, érdemes kihasználni, amit a sors most tálcán kínál. De a szerelemben ne kockáztasson, mert az illető nem akar csak kalandot.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A szerelemben ne féljen az érzelmeit kimutatni, sőt még a kezdeményezéstől se riadjon vissza. Mindenért meg kell dolgozni, miért lenne éppen a szerelem kivétel.

Bak (december 22.-január 20.)
Ne keseregjen olyan dolgokon, amin nem tud változtatni. Ha tervei nem úgy alakulnak, ahogy azt gondolta, ne törődjön vele, lépjen túl rajta. Fel a fejjel, menjen előre!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Kiegyensúlyozott és ezt a kellemes állapotot igyekszik egész héten fenntartani. Amennyiben az ösztöneire hallgat, akkor könnyen kikerülheti a nagyobb buktatókat.

Halak (február 20.-március 20.)
Ügyesen bánik a szavakkal, így mindent elér, amit csak akar, anélkül, hogy ellenállást tapasztalna. Varázslatos élmények várják, a szerencse most is a tenyerén hordozza.

 

 

.