Az Ikrek csak óvatosan lelkendezzen - keddi horoszkóp

2016. november 1.

2016.11.01. 08:35

A Baknak szüksége van arra, hogy irányíthasson, a Vízöntőnek azzal kell szembesülnie, hogy párja nem őszinte vele, a Halak melankolikus hangulatban van, inkább nem mozdul ki otthonról.

Ön hisz a horoszkópokban? Cikkünk végén szavazzon!

Kos (március 21.-április 20.)
Némi szervező képességgel a mai napon mindent meg tud valósítani, amit célul tűzött ki maga elé. Szerencsére a párja mindenben a segítségére van, és átvállalja a feladatok döntő részét. Így békésségben és harmóniában töltik az idejüket egymással. Az eltávozott szeretteikről való közös, csöndes megemlékezés még jobban megerősíti a kapcsolatukat.

Bika (április 21.-május 20.)
Este tiszta lelkiismerettel hajthatja álomra a fejét, mert még a nem szeretem kötelezettségét is sikerül letudnia. Élvezi, hogy már nem nyomasztják a gondok, és nem kell mentségeket keresnie, hogy miért halogatta a teendői elvégzését. Az igazat megvallva nem sok kedve volt neki látni a feladatoknak, de áldja az eszét, hogy végül mégis képes volt erőt venni magán.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Csak óvatosan lelkendezzen, még nem kell mindent biztosnak venni. Majd kiugrik a bőréből nagy örömében, de nem képes reálisan látni a helyzetét. A kellemes eseményektől és szép szavaktól elvarázsolódott a szíve és ilyenkor hajlamos mindent csak szépnek és jónak látni. Vigyázzon, mert most egy rózsaszín ködben él, ami lelkének komoly veszélyt jelent.

Rák (június 22.-július 22.)
A kelleténél erőszakosabban tör a célja felé, de ezzel csak azt éri el, hogy a vágya biztosan nem valósul meg. Védekezésképpen bármit felhozhat, de semmi sem indokolja, hogy ne vegye figyelembe mások kívánságát. Amennyiben nem változtat a magatartásán, könnyen magára maradhat, mert a környezete nem hagyja, hogy basáskodjon. Legyen inkább több belátással!

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Sokat veszíthet, ha meggondolatlanul búcsút int a párjának. Legyen nagyobb türelemmel iránta, hiszen a mai napot nehéz túlélnie. Gyengédségre és megértésre vágyik, mint vitatkozásra vagy veszekedésre. Ne próbálja az akaratát ráerőltetni, inkább engedje, hogy azt tegye, amit szeretne. Még akkor is, ha egyedül szeretne lenni, mert magányra vágyik.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Itt az ideje, hogy elengedje azt, aki a legközelebb állt a szívéhez. Természetesen szörnyű nehéz búcsút inteni annak, akit nagyon szeretett, és akinek a lénye örökre beleivódott a lelkébe. Sokkal bölcsebbé válik, ha belátja, hogy mindenkinek más az életútja és ő dönti el, hogy mikor szeretne elindulni az útjára. Ha képes megtenni, jóval könnyebbek lesznek a napjai.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Valójában nagyon kedveli és élvezi is a családi összejöveteleket, amikor végre mindenki, aki a szívének fontos körbeüli az asztalt, de ma valahogy inkább egyedül lenne és emlékezne. Nehezére esne a sütés-főzés és persze a lelke sincs teljesen rendben. Nem szeretné senkinek sem elrontani a napját a kedvetlenségével, de szerencsére a családja teljesen megérti.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Szélsőségessége időnként anyagi téren is megmutatkozik. A mai nap igyekszik kitenni magáért és mindenből a legdrágábbat venni, pedig most ennek nincs nagy jelentősége. Vigyázzon a pénztárcájára, mert annak, bár nagyon szeretné, teljesítő képessége véges. Legyen mértékletes, mert az anyagi nehézségeket nehezen viseli, hajlamos belebetegedni.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Tüzes jegyűként nem szereti a nyirkos, ködös, hideg napokat és az őszt sem sorolja a kedvenc hónapjai közé. Bár a késő ősz szülötte, és még nagyon szép, színes a táj, mégis valamiért szomorúságot érez a lelkében. Sajnos ilyenkor sokat foglalkozik a világ, a természet dolgaival és az elmúlással. Vigyázzon, hogy ne a pesszimista gondolatai uralják csak a hangulatát.

Bak (december 22.-január 20.)
Szüksége van arra, hogy irányíthasson és a gyeplőt a kezébe tarthassa. Szeretné a saját érdekeit érvényesíteni, de ne felejtse el, hogy ez konfrontációval járhat. Próbáljon meg tekintettel lenni a párjára is, engedje, hogy az ő vágya is érvényesülhessen. A jegyében járó Mars bolygó akaratossá, erőszakossá teszi, ezért igen nagy szüksége van önuralomra.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Meglehetősen bántja, hogy csak most jött rá, hogy a párját mennyire nem ismeri. Szembesülnie kell vele, hogy bár azt hitte, hogy őszinték egymással, de ez közel sincs így. Sok mindent elhallgat és eltitkol, ami nagyon érzékenyen érinti. Hiszen ön őszinte és nincs titka előtte. Bánatos, de elfogadja, hogy mindenkinek lehetnek titkai, amit nem akar megosztani.

Halak (február 20.-március 20.)
Ne gyötörje a lelkiismeret furdalás, ha nem ma megy el a temetőbe eltávozott szeretteihez, mert nem szereti a tömeget. Ha inkább a csöndes elmélkedést kedveli, akkor válasszon másik időpontot. Különben sem a kötelező megjelenés számít, hanem a megemlékezés. Óvatosan közlekedjen!

 

 

.