Csak ennyi kell a sikerhez és a sok nullához a bankszámlán

2016.11.05. 09:53

Két óra bájolgás is elég egy szép csekkhez.

Napjaink legkelendőbb celebjei: Scott Disick, Brody Jenner és persze a Kardashian nővérek. A megjelenés lényege az exkluzivitás.

Fotó: Kim Kardashian West - Instagram oldala

Első körben elengedhetetlen „valamit” letenni az asztalra

Persze a sikerhez és a sok nullához a bankszámlán elengedhetetlen valamit letenni az asztalra, de miután megvannak az első sikerek, az első toplistás dal, az első komolyabb szerep vagy műsor, már félgőzzel is elég hajtania a külföldi sztároknak, hogy a pénztárcájuk tovább dagadjon.

Hiszen amivel a legtöbbet tudják keresni a legkevesebb ráfordítással, az nem más, mint a szórakozóhelyeken való megjelenés.

Akár fél óra bájolgás is elég egy szép csekkhez

Ha egy híresség “kötelességből” legalább két órán át táncol, fogyaszt egy klubban, az már olyan komoly összeget jelent, hogy akár hónapokig el sem kell hagynia a kacsalábon forgó luxus otthont a betevőért.

Napjainkban a legkelendőbb celebek, akikért vagyonokat hajlandóak költeni a diszkó tulajok, Scott Disick, Brody Jenner és persze a Kardashian nővérek.

Fotó: Scott Disicks Instagram oldala

Kourtney Kardashian exe, Scott Disicks például harminc percnél többet sosem tölt el egy ilyen hivatalos megjelenésen sem. Húsz percig a bejáratnál ácsorgó riporterek kérdéseire válaszolgat, melyből négy perc legalább a fotókra megy el, aztán tíz percig odabent próbál meg elvegyülni, köszönti mikrofonban a bulizókat, a törzsvendégekkel szelfizik, ami mindig kötelező.

Ez nem szórakozás, ez színtiszta üzlet

Ez persze nem azt jelenti, hogy nem érezhetik jól magukat a sztárok egy ilyen kötelező körön, de az ereszd el a hajam típusú bulikat jobb máskorra időzíteni, ugyanis a jelen lévő sajtó, amelynek jó előre be lett harangozva, kik jelennek meg az este, csak azt várja, hogy kompromittáló felvételeket készíthess kedvenceinkről. Bármelyik kép könnyen kivehető a valódi kontextusból, így egy rajongói közeledésből, a hangzavarban fülbe ordibált szavakból, könnyen romantikus sugdolózás kerekedhet a címlapon.

Arról már nem is beszélve, hogy a sokszor hónapokig tartó tárgyalások sem hozzák meg a kedvet a fesztelen bulizáshoz. Előre le van beszélve, mivel érkezik, hol alszik, mit iszik, kivel fotózkodik és hozza-e esetleg más híres barátját is a közönség kedvenc.

Fotó: Scott Disicks Instagram oldala

Egy fontos sztár bármit kérhet

Lehet az egy luxusapartman egy menő szállodában, vagy több lakosztály, esetleg egy egész szint, szinte bármilyen kívánságot teljesítenek, addig, amíg az a szórakozóhelyeknek megéri. A sztárok megválaszthatják, hogy a bulizó tömeg milyen összetételű legyen. Felesben nők és férfiak, vagy csak szexi fiatal lányok? Ez is megoldható! Ezen felül természetesen idomulnak a sztárvendég ízléséhez ételekben és italokban is. Manapság a Johnnie Walker Blue és a pezsgők császára, a fekete dobozos, Ace of Spades a legtrendibb.

5000 - 250 ezer dollár - akár ennyit is kereshetnek pár óra alatt

A valóságshow sztárok 5000 és 15 ezer dollár (1,4 millió-4,2 millió forint) között kapnak egy ilyen megjelenésért, ettől az életüket kiteregető dokumentumsorozatok sztárjai kapnak többet, akikért akár 50 ezer dollárt (13,1 millió forintot) is hajlandóak fizetni egyes helyeken és akkor még nem is beszéltünk Paris Hiltonról, Amber Rose-ról, Blac Chynáról, Drake-ről vagy a Kardashian-Jenner klánról, akikért akár 250 ezer dollárig (69 millió forintig) is képesek elmenni.

A lényeg az exkluzivitás

Ez annyit tesz, hogy a szórakozóhelyek fejvadásza olyan szerződést köt az adott hírességgel, amiben ki van kötve, hogy a közeljövőben nem jelenik meg hasonló helyen. Hiszen miért is érne meg valaki milliókat egy Las Vegas-i kaszinónak, ha választottjuk a következő hétvégén már Anlantic City-ben csápol egy másik felkapott klubban. Forrás: híradó.hu

.