Legyen nyitott és nagyvonalú az Oroszlán - heti horoszkóp november 21-27.

2016.11.20. 18:47

Ingerlékenyebb a kelleténél a Rák, a Halaknak egy új és váratlan szerelem van kilátásban.

Kos (március 21.-április 20.)
Egyesek szeretnék befolyásolni a döntésében, hogy a maguk malmára hajthassák a vizet. Eszébe se jusson engedni, legyen határozott és haladjon csak a jól bevált úton.

Bika (április 21.-május 20.)
Most hajlamos megkongatni a vészharangot, pedig közel sem akkora a probléma, mint amit csinál belőle. Ezért gondolja át újra nyugodt körülmények között a dolgokat.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Egyedül érzi magát, pedig, ha nem venné bástyával körül magát, akkor sokan keresnék a társaságát. Próbálja meg hamar lebontani maga körül a falat, és élvezze az életet.

Rák (június 22.- július 22.)
Ingerlékenyebb a kelleténél, ezáltal sok ellenséget szerezhet magának. Főleg a munkahelyén próbáljon kijönni a kollégáival, ha nehezére is esik alkalmazkodni hozzájuk.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Eljött az idő, hogy a meglévő helyzetből a lehető legtöbbet kihozza. Legyen kellő mértékben nyitott és nagyvonalúan fogjon hozzá a dolgokhoz. Tétovázással mindent elronthat.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Folyton bizonyítani akar, és főleg másoknak, emiatt fokozott aktivitásba hajszolja magát. Igyekezzen lassítani, mert a túlzásai miatt bizony az egészségét is kockára teszi.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Az irányítás illúziójában ringatja magát, ha abban reménykedik, hogy befolyásolni tudja a párját. Bármennyire is szeretné, nem fog sikerülni, mert nagyon határozott.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Túlságosan könnyen feladta, pedig kap egy újabb lehetőséget, hogy a tervét megvalósíthassa. Kételkedésnek most nincs helye, kapcsoljon a legnagyobb sebességre.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Tele van bizonytalansággal, és nagyon jól teszi, ha szeretné ezt a környezete elől eltitkolni. A döntéseit ne változtassa meg, még akkor sem, ha nem bízik bennük.

Bak (december 22.-január 20.)
Jegyében tartózkodó Vénusz kiegyensúlyozott és boldog napokról gondoskodik. Anyagi téren sem lesz oka panaszra, amennyiben ügyesen, de óvatosan fekteti be a pénzét.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Pontosan tudja, hogy mikor kell cselekednie és mit várhat el másoktól, emiatt sikerrel veszi az akadályokat. Most is célra törekvésében az elszánt lelkesedés vezérli.

Halak (február 20.-március 20.)
Egy új és váratlan szerelem van kilátásban, de csak akkor menjen bele, ha szereti, ha a lelkében vihar dúl. Okos döntéseivel elkerülheti a tévedésekből adódó csalódásokat.

 

.