Mérgében vitát provokálhat a Bak: heti horoszkóp november 14-20-ig

2016.11.13. 09:32

Az Ikrek vigyázzon, ne fecsegje ki titkait, változások várhatók a Mérleg életében.

Kos (március 21.-április 20.)
Mivel több időt szeretne eltölteni a szeretteivel, ezért nem tehet mást, a munkájából kell egy kicsit leadnia. Fogadja el, hogy a munkájához is szüksége van nyugodt otthoni légkörre.

Bika (április 21.-május 20.)
Fontos a stílus és a minőség, de ne csak a külsőségekre adjon. Fölöslegesen ne ígérgessen és kapkodjon el semmit, hanem inkább ismerje meg jobban a választottját.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Vigyázzon, ne fecsegje ki a titkait, mert könnyen visszaélhetnek vele. Különben a meggondolatlanságának következményét sokáig viselnie kell.

Rák (június 22.- július 22.)
Bátran álljon ki önmagáért, még akkor is, ha inkább a háttérben maradna. Meg kell védenie az igazát, különben könnyen háttérbe szorítják, amit nehezen viselne el.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Kihívásokkal kell megbirkóznia, de most a magánéletében állítja a sors nehézségek elé. Sikerre akkor számíthat, ha áldozatot hoz, de hamar meglesz az eredménye.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A rémhíreket ne vegye készpénznek, hanem sürgősen járjon utána annak, hogy kinek áll érdekében zűrzavart kelteni. Készüljön fel, mert lehet, hogy csalódás éri.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Változások várhatók az érzelmi életében, de nem kell aggódnia, mert abban segítik, hogy a kapcsolata pozitívan változzon és végre a helyes mederben haladjon tovább.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Jó kereseti lehetőség van kilátásban, de sokat ne gondolkodjon, hanem vállalja el. Most rövid idő alatt megszilárdíthatja az anyagi helyzetét. Ragadja meg a lehetőséget.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Még időben változtat a tervén, amit nagyon jól tesz, mert így elkerül egy kudarcot és persze anyagi veszteséget is. Szeretteivel szemben nagy türelemre van szüksége.

Bak (december 22.-január 20.)
Mérgében, zavarában könnyen provokál vitát, pedig így csak maga alatt vágja a fát. Apróságokon nem érdemes felhúznia magát, és ügyeljen a szavaira, mert súlyuk van.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Sikeresen legyőzi riválisait, de még nem nyugodhat meg, mert nem vonulnak vissza, hanem hamarosan újra támadásba lendülnek. Folyamatosan legyen résen.

Halak (február 20.-március 20.)
A héten végre lazíthat egy kicsit, próbálja meg kipihenni magát, ha teheti, pár napra utazzon el. Végre utolérheti magát az elmaradt feladataival, hogy ne nyomasszák.

 

.