Rendkívül magabiztos ma a Rák - november 9-i napi horoszkóp

2016.11.09. 09:51

Az Oroszlán úgy érzi, hogy nagy szüksége lenne némi magányra, a Halak valószínűleg tehetséges és kitűnik valamiben, különben nem lenne mások célpontjai. November 9-i napi horoszkóp

Kos (március 21.-április 20.)
Rendkívül energikus, így még a legerősebb nátha sem tudja legyőzni és ágyba kényszeríteni. Egészséges, mint a makk, és magabiztosabbnak hiszi magát, mint valaha. Igaz, a nátha fizikailag nem tudja térdre kényszeríteni, de a szerelemmel járó érzelmi megpróbáltatások már könnyen győzedelmeskedhetnek. Kár, hogy csalódás ellen nincs gyógyszer.

Bika (április 21.-május 20.)
A gondok vagy a rengeteg munka miatt mostanában nehezen tud elaludni. Azonnal mégse nyúljon valami gyógyszerhez, ugyanis nagyon könnyű hozzászokni ezekhez az éjjeli nyugalmat adó pirulákhoz. Nagyon fontos, hogy ne rágódjon a problémákon még éjszaka is, mert akkor reggel biztosan kialvatlanul kezd neki a feladataihoz. A sport, a relaxáció, segíthet.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Mára már sikerült lezárnia egy fontos kapcsolatát, de maradéktalan sikerről azért nem beszélhet. Ugyanis a régi beforrt sebek felszakadásáról a sors és a véletlen rendszeresen gondoskodik. Még nem tudja eldönteni, hogy ezzel a végleges gyógyulást akarja a sors ellenőrizni, vagy csak próbára szeretné tenni. Igaz, sok mindent megfogadott magában, de bármi lehet.

Rák (június 22.-július 22.)
Rendkívül magabiztos, ami ebben az esetben mindenképpen a javát szolgálja. Kénytelen a kezébe venni az irányítást, mert ha kiengedi a kezéből a gyeplőt, akkor megnézheti magát. A rengeteg munkával és a nehezen megszerzett pozíciója veszélybe kerülhet, amiről hallani sem akar. Elképzelhetetlennek tartja, hogy a második helyre szoruljon.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Úgy érzi, hogy nagy szüksége lenne némi magányra, mert tisztázni szeretné a legfőbb gondját magában. Azonban annyira sűrű a programja, hogy szinte csak aludni jár haza. Munka közben pedig mégse rágódhat a problémán, mert akkor az a munka rovására megy. A tévedést végképp nem engedheti meg magának, hiszen a jó híre csorbát szenvedne.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Biztos benne, hogy könnyű a választás, mert csak a józan eszére kell hallgatnia. Gyakorlat teszi a mestert, gondolja, mert, ha eszére hallgat, ahogy idáig mindig, nincs mitől félnie. Némi igazság valóban van az elméletében, de kivételek mindig vannak. Ahogy ebben az esetben is, a jól bevált gyakorlatias gondolkodása most szóhoz sem tud jutni az érzelmei mellett.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Drasztikusabb módszerhez kell folyamodnia, ha tekintélyesebb szeretne lenni. Igaz, kényelmes a konfliktusoktól mentes élet, de nem mindig eredményes. Meg kell tanulnia a sarkára állni, különben annyira megszokja, hogy mindig alkalmazkodik és enged, hogy észre sem veszi. Természetesen apránként ajánlatos a változtatáshoz szükséges lépést megtenni.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A Jupiter bolygó ma nem veszi a pártfogásába, emiatt úgy érezheti, hogy a szerencse messze elkerüli. Azért ez így teljesen nem igaz, de van benne némi igazság. Valóban anyagi téren érheti csalódás, főleg, ha nem tartja be a közlekedési szabályokat. Ezért még a legkisebb kihágást se kockáztassa meg, mert bizony akár egy kisebb vagyonnak megfelelő összeget fizethet.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A folyamatos gyötréssel nem jut előbbre egy lépéssel sem a párjával, csak legfeljebb még jobban megmakacsolja magát. Egészen másképpen kellene elérni nála azt, amit akar, amennyiben nem szeretne folyton neheztelni rá. Az sem lenne rossz ötlet, ha legalább egy időre elfelejtené a kérését és majd egy jóval alkalmasabb időben ismét előhozakodni vele.

Bak (december 22.-január 20.)
A hirtelen támadt ötletével a vártnál nagyobb sikert arat, és ennek nagyon örül. Kishitűsége miatt attól tartott, hogy visszautasításban lesz része, mert kételkedik saját magában. A szívének fontos dolgokban érdemes kockáztatnia, még akkor is, ha a félelmei miatt nem olyan magabiztos. Hiszen nem lát bele a partnere szívébe, és nem tudhatja, hogy mit érezhet a másik.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Még akkor is, ha jönnek a hideg és nyirkos napok, változtasson a megszokott életrendjén. Ne hanyagolja el a testmozgást, és amikor az ideje és az időjárás is engedi, sétáljon egyet akár még a ködben is. Szervezetének szüksége van a rendszeres mozgásra, mert a keringése, és ezáltal a szíve is sebezhető. Folyamatos, megállás nélküli munkát kerülnie kell.

Halak (február 20.-március 20.)
Bármennyire is szeretné, nem tudja kivédeni a munkahelyi támadásokat, így emiatt ne is főjön a feje. Tudomásul kell vennie, hogy nem képes megváltoztatni az embereket, és amíg világ a világ addig is volt és lesz is rosszindulat és irigység. Valószínűleg tehetséges és kitűnik valamiben, különben nem lenne mások célpontjai. A harcba sajnos most kötelező beszállnia.

 

.