A Bak most nem tud lazítani - heti horoszkóp 2016. december 11-18.

2016.12.11. 20:58

Az Oroszlán újjászületik egy új szerelem hatására, az Ikreknek javul az anyagi helyzete, a Szűznek kisebb egészségügyi panaszok nehezítik a napjait.

Kos (március 21.-április 20.)
Annyi a munkahelyi teendője, hogy alig jut ideje bármi másra. Pedig nyugodtan szeretné az ünnepi bevásárlást elintézi és élvezni az ajándékok vásárlásának örömét.

Bika (április 21.-május 20.)
Sikerül úgy összekuszálni a magán élete szálait, hogy ember legyen a talpán, aki eligazodna az érzelmei útvesztőiben. Egyenlőre se ideje, se energiája, hogy végre rendbe hozza.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Javul az anyagi helyzete, ami a lehető legjobbkor jön, így már jobban ki tudja nyitni a pénztárcáját. Mértékletességre azért szüksége van, ne essen át a ló túlsó oldalára.

Rák (június 22.- július 22.)
Önhibáján kívül keresztezi valakinek az útját, ami kellemetlenséggel jár. Legjobb, ha mindjárt a konfliktus elején tisztázza az ügyet, hogy emiatt ne kelljen aggódnia.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Szinte újjászületik egy új szerelem hatására, amit nem titkol a külvilág előtt, így akadnak irigyei szép számmal. Legyen óvatos, ha már más valaki felé is elkötelezte magát.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Kisebb egészségügyi panaszok nehezítik a napjait, de nem kell azonnal réméket látnia, mert hamarosan túl lesz rajta. Legfontosabb, hogy csak kevés stressz érje.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A lehetőség adva van, szinte az ölébe hullik, ezért ki ne hagyja, feltétlenül éljen vele. Talán első látásra nem tűnik annyira jónak, de a Jupiter bolygó gondoskodik a sikerről.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Lépésről lépésre haladjon a feladatai elvégzésével, ne akarjon mindenen egyszerre túl lenni. Talán, sikerülne, de biztos, hogy a túlfeszített munkának meg lesz a böjtje.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Öntse ki a lelkét a kedvesének és próbálja tisztázni a helyzetet, hogy a félreértések ne mérgezzék továbbra is a kapcsolatukat. Különben mind a ketten szenvedni fognak.

Bak (december 22. – január 20.)
Kötelességtudata nem engedi, hogy egy kicsit lazítson, pedig a feszített munkarendje lassan kimeríti a szervezetét. Csak annyit vállaljon, amit nehézség nélkül képes elvégezni.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Nyugodt és kiegyensúlyozott hétre számíthat, a pozitív bolygóállások miatt. De, hogy ez így is maradjon, ezért mindent el kell követnie. Kerülje a vitát, veszekedést.

Halak (február 20. – március 20.)
Hajlik a problémák elkendőzésére, ami nagyobb gondot okoz, mint azt remélte. Mellébeszéléssel csak tovább súlyosbítja a helyzetet. Itt az idő, öntsön tiszta vizet a pohárba.

 

.