A Szűznek folytatódik a sikersorozata - heti horoszkóp 2016. december 5-11.

2016.12.04. 18:37

A Nyilast kisebb, de annál fájdalmasabb kudarc érheti, a Bika nagyon magasra teszi a lécet, a Szűznek a szerelemben folytatódik a sikersorozata.

Kos (március 21.-április 20.)
Állandóan csak egy bizonyos téma körül forognak gondolatai, szinte semmi mással nem képes foglalkozni. Már nem kell sokáig várnia és minden kedvezőre fordul.

Bika (április 21.-május 20.)
Nagyon magasra teszi a lécet, ezért nagy a kifáradás veszélye. Alig van ideje a szeretteire, pedig nagyon is igénylik a jelenlétét az otthonába. Pihenésre is szakítania kell időt.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Sokkal jobb lenne a kedve, ha stabilabb lenne az anyagi helyzete, és ezzel tisztában is van, de nincs sok kedve áldozatot hozni érte. Pedig sajnos így minden marad a régiben.

Rák (június 22.- július 22.)
Fölösleges harcokba bonyolódik, ami lelkileg a kelleténél jobban megviseli, ami akár gyomorpanaszokhoz, migrénhez is vezethet. Érdemes hadakoznia?

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Esze ágában sincs feladni az álmait, pedig a környezete érthetetlenül áll az elképzelése előtt. Ne törődjön velük, minden adottsága meg van ahhoz, hogy elérje célját.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A szerelemben folytatódik a sikersorozata, bátran kezdeményezhet. Azonban egyszerre több vasat ne tartson a tűzbe, mert könnyen igen kellemetlen helyzetbe kerülhet.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Komoly életmód változtatásra van szüksége, ha nem szeretné a derékbősége növekedése miatt a ruhatárát lecserélni. Rendszeres mozgással megőrizheti az alakját.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Gyulladásos megbetegedés léphet fel a szervezetében, ami esetleg lázzal is járhat. Emiatt nehezen halad feladatai elvégzésével. Lázas állapotban maradjon inkább otthon.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Kisebb, de annál fájdalmasabb kudarc érheti, de emiatt ne vonuljon el a külvilágból vissza a csigaházába. Ugyanis a menekülés csak egyfajta megfutamodás lenne.

Bak (december 22. – január 20.)
A váratlanul felmerülő problémákon, csak nagyfokú rugalmassággal tud úrrá lenni. Nem érdemes kötni az ebet a karóhoz, mert makacssága miatt igen sokat veszíthet.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Sok vesztenivalója nincs, mégsem mer kockázatot vállalni, pedig emiatt egy remek lehetőséget szalaszt el. Mielőtt végleg feladná, még egyszer alaposan gondolja át a dolgokat.

Halak (február 20. – március 20.)
Egy új ismeretség nagyban hozzásegíti ahhoz, hogy újra szebbnek lássa a világot. Újra optimistán tekint a jövő felé, és mindent elkövet, hogy a kapcsolata tartós legyen.

.