Januártól új életet kezd az Ikrek - napi horoszkóp 2016. december 30.

2016.12.30. 08:00

A Bak nem mer kezdeményezni, az Ikrek túlságosan nyersen fogalmazza meg a véleményét, a Bika még nem tudja hol tölti majd az év utolsó napját.

Kos (március 21.-április 20.)

Nem bízik senkiben, saját maga akarja elvégezni a feladatot. Képes önmagát nem kímélve keményen dolgozni, ha az érdekei úgy kívánják. Ugyanakkor tisztában van vele, hogy másoktól nem várhatja el ugyanazt a tempót, csak azért, hogy a célját megvalósíthassa. Jobb, ha csak egyedül végzi a munkáját, mert, ha netalán nem sikerül, akkor nem hoz bajt senki fejére.

Bika (április 21.-május 20.)
Még nem tudja hol tölti majd az év utolsó napját, mert nehéz választania a bőséges kínálatból. Nagyon reménykedik, hogy a párjával egyezségre tudnak jutni, és nem kell fölösleges vitába bonyolódnia. Nem szeretné elrontani a napját senkinek és úgy menni vendégségbe, hogy rosszkedve van. Amennyiben nem tudnak megegyezni, akkor inkább otthon fog maradni.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Túlságosan nyersen fogalmazza meg a véleményét, amivel vérig sérti az egyik rokonát. Már nagyon bánja, hogy olyan hevesen reagált a véleményére, hogy nem tett lakatot a szájára. Már annyiszor megfogadta, hogy előbb gondolkodik, és csak azután cselekszik, de idáig még nem sikerült betartani. Most viszont nagy fogadalmat tesz, januártól új életet kezd.

Rák (június 22. – július 22.)
Az ünnepek alatt kissé kiköltekezett, mondhatni úgy is, hogy túlzásokba esett. Emiatt újabb pénzkeresési lehetőségen gondolkodik, amivel helyrehozhatja a rózsásnak nem mondható pénzügyi helyzetét. Nem fél a kihívásoktól és mer kockázatot vállalni, mert az anyagi biztonságot nagyon fontosnak tartja. Kész emiatt fejest ugrani az ismeretlenbe.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Mielőtt végleg igent mondana, jobban tenné, ha még egyszer alaposan átgondolná a dolgokat. Nagyon jónak tűnik az ajánlat, de ne csak a felszínt lássa, és számoljon a tettének következményeivel is. A Neptunusz bolygó negatív hatása miatt nem a valóságnak megfelelően ítéli meg a helyzetet, és csak a szívére hallgat. Ezért félő, hogy a saját kárán fog tanulni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Helyén van a szíve, mert képes nagyvonalúan túltenni magát a sérelmén, és eszébe sem jut bosszúhadjáratot indítani. Megtehetné, mert valójában nagyon a lelkébe taposott az illető, de semmi kedve bosszúállás kitervelésére pocsékolni az idejét és mérgelődéssel elrontani a napjait. Biztos benne, hogy előbb vagy utóbb a lelkiismerete megszólal az illetőnek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Tisztában van vele, hogy nincs igaza, mégis ragaszkodik a véleményéhez, mert abban reménykedik, hogy eléri a célját. Bízik benne, hogy hogyha erősködik, akkor inkább enged a családja, csak hogy az otthon nyugalma töretlen maradjon. Idáig mindig úgy alakultak a dolgok, ahogy azt elképzelte, de ebben az esetben csalódnia kell. Ők is kötik az ebet a karóhoz.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Egy a múltban elkövetett hibája, bár akkor sikeresen megúszta, most mégis konfliktushoz vezethet a kapcsolatában. A már régen elfelejtett ügye kerülhet teljesen véletlenül elő, és megzavarhatja a mostani boldogságát. Ahelyett, hogy mindent elmondana, jobban teszi, ha mélyen hallgat róla. Miért kellene a régmúlt eseményekkel előhozakodnia, és megbántani a társát.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Képes élvezni az életet, kedveli a finom ételeket és italokat. Szívesen vendégül látja az ismerőseit, nagyvonalú házigazda, de most szívesebben lenne egyedül vagy a szeretteivel. Szerencsére még nincs minden elveszve, hiszen van néhány napja arra, hogy végre kipihenje magát, és hogy újult erővel kezdjen hozzá a feladataihoz. Addig viszont jól szórakozik.

Bak (december 22. – január 20.)
Nem mer kezdeményezni, pedig valaki nagyon a szívébe lopta magát. Nem szeretne ajtóstul rontani a házba, nehogy ezzel elrontson mindent. Viszont a túlzott szerénységével a másik szemébe kissé halogatónak és tétovának tűnik, pedig az illető elvárná, hogy bátran és határozottan kezdeményezzen. Nem véletlen, hogy nem mer lépni, mert jó emberismerő.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Az egyedül álló Vízöntőként lehetősége lesz ismerkedni és fogadni a bókokat. Romantikus és idealista, de kissé távolságtartó ezért nem szereti, ha túlságosan ostromlókat. Az erőszakos közeledéstől, pedig szinte inába száll a bátorsága és hanyatt – homlok menekül, mert félti a szabadságát. Ezért a túlságosan rámenős hősszerelmesek nem sok babérra számíthatnak.

Halak (február 20. – március 20.)
A szokásosnál kevesebbet alszik emiatt fáradékonyabb, bár lenne ideje a pihenésre. Igaz, hogy a hideg időjárás és a kevesebb napfény is befolyásolja a közérzetét. Szív panaszokkal is küszködhet, de erre nincs gyógyszert, mert ez nem egészségügyi, hanem érzelmi probléma. Az alkalmankénti heves szívdobogást, és az időnkénti elpirulást a szerelem okozza.

.