Ebből most minden megkiderül - Éves horoszkóp 2017-re

2017. évi horoszkóp

2017.01.01. 18:08

A Halak számára az új év rendkívül pozitívan alakul, szerencsés változásokat hoz a Bikának a 2017-es esztendő.

Kos (március 21.-április 20.)

Még soha nem volt ennyire fontos a párkapcsolat Önnek, mint a 2017-es esztendőben. Sokkal elnézőbbnek, engedékenyebbnek kell lennie 2017-ben, ha meg szeretné tartani kapcsolatát. Ha egyedülálló, ez az esztendő lesz az, amikor végre az Ön útjába sodorja a sors azt akit megérdemel. Ebben az évben olyan sikereket érhet el, amelyek miatt több lesz az irigye. Tartson be minden szabályt, mert az idén könnyebben megbírságolhatják, még jelentéktelennek tűnő vétség miatt is szigorú büntetésre számíthat. Fontos, hogy jól ismerje az új szabályokat, törvényeket!

 

Bika (április 21.-május 20.)

Szerencsés változásokat hoz Önnek 2017-es esztendő. Olyan ismeretségeket köthet, akikkel kölcsönösen támogathatják egymást. Kollégái között továbbra is lesznek olyanok, akikkel nehezen találja meg a közös hangot. Mielőtt szólna és bármit is később megbánna, próbáljon meg elszámolni előtte tízig. Hibátlan megjelenés mindig fontos volt önnek, idén sem lesz ez másképp. Amennyiben egészségi problémája van, 2017-ben a gyógyulás útjára léphet. Az év második felében az emberi kapcsolatok rendkívül fontosak lesznek Önnek.


Ikrek (május 21. – június 21.)

A nagy szerelem éve lesz a 2017-es esztendő. Olyasvalakit sodor az Ön útjába sors, akivel testileg, lelkileg tökéletesen kiegészítik egymást. Magánélete részleteibe közeli barátait, családtagjait ne avassa be, mert nem mindenkiben bízhat meg igazán, nem mindenki jóakaró.
Az idei év alkalmas lesz arra, hogy valakivel összekösse az életét. Sajnos munkahelyén nem alakulnak jól a dolgok. Rengeteg hazug, képmutató emberrel találkozik idén is. Az egészségére nagyon ügyeljen 2017-ben.


Rák (június 22. – július 22.)

Az otthonteremtés éve lesz, a 2017-es. Remek időszak következik ingatlanügyletei lebonyolítására. Az idei év alkalmas lesz arra, hogy az eddigi rossz rokoni kapcsolatait rendezze. A szomszédaival is kezdjen tiszta lappal. Nagyon ügyeljen 2017-ben arra, hogy ne szegje meg a szabályokat, a tisztességtelennek tűnő ügyleteket kerülje.
Ha párkapcsolatban él ne viselkedjen félreérhetően, ne hozza partnerét kellemetlen helyzetbe.  Társának több törődésre, elismerésre lenne szüksége. Ha ezt nem kapja meg Öntől még a különköltözés is szóba kerülhet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Örökké emlékezetes marad a 2017-es esztendő Önnek kedves Oroszlán. Családi életében történnek olyan változások, amelynek köszönhetően rendkívül jól érzi majd magát a bőrében. Akikkel nem volt túl szoros a kapcsolata, a jövőben is tartsa meg a kellő távolságot, ha nem akar megbántódni. 2017-ben kölcsönt ne vegyen fel, ha nyugodtan akar aludni. De lesz elegendő pénze arra, hogy otthonát átalakítsa, ingatlanügyleteit lebonyolítsa.

 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Elégett lesz a 2017-es esztendővel, az anyagiak terén gyarapodás várható. Jó érzékkel nyúl a legjobb befektetési lehetőségekhez és temérdek pénz hozhatnak Önnek a konyhára. Magánélete is úgy néz ki révbe ért, az előző évben megtalálta (ha 2016-ban nem, akkor az idén) azt a kedvest, akivel hosszú távon tervezhet. Amennyiben utódra vágyik, ebben az évben nagy valószínűséggel ez is teljesül. Ingatlanügyletei jól alakulnak. Nagyon fontosak Önnek az emberi kapcsolatok, melybe az idén lehet, hogy Önnek kell több energiát fektetnie.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Minden a tervei szerint alakul a 2017-es évben. Amit korábban célként kitűzött magának, még az is teljesül az idén. Párkapcsolata is jól alakul, az idén úgy néz ki, megtalálja azt a párt, akivel tökéletesen kiegészíthetik egymást. A szerencse is Ön mellé szegődik, még akár szerencsejátékokban is kipróbálhatja ezt, nem fogja megbánni. Még az is előfordulhat, hogy az idén nem Ön kér kölcsön, hanem Öntől várnak segítséget, melyet önzetlenül megtesz. Munkahelyén vigyázzon, kerülje a kínos szituációkat, ne hozhassák kellemetlen helyzetbe munkatársai.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A 2017-es esztendőben szinte a kisujját sem kell mozdítania a sikerhez. Már az év eleje jól indul, bevételei jelentősen megnőnek, sőt olyan helyről is pénz állhat a házhoz, amire nem is számított. De így lesz ez egész évben, de kiadásaival csínján bánjon. Baráti kapcsolati nagyon jól alakulnak, korábbi barátsága mely lazulni látszott, idén inkább még szorosabbá válik. Kedvesével együtt töltött közös programok partnerkapcsolatára rendkívül jó hatással lesznek. Boldog pillanatokat élhetnek át, de fékezze magát, ha közös jövő tervezése kerül szóba.


Nyilas (november 22. – december 21.).

2017-ben végre megszabadulhat attól a tehertől, ami eddig hátráltatta. Végre új életet kezdhet. Új munkahely, új beosztás, új főnök is szóba kerülhet. Megnyerő modorával sikeresen képviseli majd az érdekeit, ha fizetésemelésről van szó. Magánéletében is hatalmas változás van kilátásban, bár jelenlegi kapcsolata nem mondható egyszerűnek. Korábbi rossz tapasztalatai miatt fél belemenni egy új viszonyba. Ha felbukkan régi szerelme, határozottan utasítsa el, ha nem akarja régi sebeit felszakítani. Új vállalkozást most indítson, 2017-ben sikerre viheti.

Bak (december 22. – január 20.).

2017-ben nem csak új, de régi terveit is megvalósíthatja, kitűzött céljait elérheti most. Szerencsés változások várhatóak hivatásában is. Munkatársaival is most még szorosabbá válhat kapcsolata. Vigyázzon arra, hogy semmi törvénytelen dolgot ne kövessen el, minden szituációban becsületes tudjon maradni. Párjának egzisztenciális problémái lesznek, nagy szüksége Önre. Nyugtassa meg, lássa el jó tanácsokkal! Ön mégis csak más szemszögből látja a dolgok alakulását. Négylábú kedvencei sok örömet okozhatnak Önnek.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Egy jó időszak kezdődik életében. Most megvalósíthatja régóta dédelgetett terveit. Megszabadulhat a bizonytalanság terhe alól és nagyot léphet előre mind szakmai, mint magánéleti téren. Sajnos az idei évben a kiadásai növekednek a bevételeihez képest. Az év második felében aztán fordul a kocka, a siker nem jön magától ennek érdekében Önnek is tenni kell. A 2017-es év Önnek párkapcsolata kiteljesedéséről fog szólni. Most szorosabbra fűzheti kapcsolatát partnerével, ill. ha Ön egyedülálló most partnerre találhat. Előfordulhat a korábbiaknál jobban partnere mellé kell állnia, mert most nagyobb szüksége lehet Önre, mint bármikor eddig.


Halak (február 20. – március 20.)

A Halak számára az új év rendkívül pozitívan alakul. Kedvező irányban változhat anyagi helyzethete, ez akár túlszárnyalhatja eddigi legmerészebb álmait is. Mindezek következtében olyan mértékben változhat életmódja, amelyre soha korábban nem számított. Az új évben a párkapcsolata is rendezettebb, kiegyensúlyozottabb lesz a korábbiaknál. Társával a kapcsolat egyre harmonikusabbá válik és egyre önfelettebben tudnak örülni a közösen eltöltött időnek. A 2017-es év kedvező hatással lehet ingatlanügyeire is. Ha bármibe belevágna, legyen az építkezés, felújítás vagy csere, azt a csillagok kedvező állása segíti.  

 

 

.