Megfontoltan döntsön a Kos - heti horoszkóp 2017. január 2 - január 8.

2017.01.01. 19:42

Ne legyen heves a Kos, már régóta pályázik valaki a Bika helyére, a Halak ne foglalkozzon apróságokkal.

Kos
Ezen a héten sok minden csak a véletlenen múlik, ezért megfontoltan döntsön. Szerelemben ne legyen heves vagy rámenős, mert nem mindenki szereti a gyors tempót.

Bika
A munkahelyén valaki régóta pályázik a helyére, ezért ügyeljen rá, hogy ne hibázzon, mert ezzel csak az ellenfele malmára hajtja a vizet. Magabiztosságára szükség lesz.

Ikrek
A pénzét ügyesen befektetheti, és szerencsére nem veszít, hanem csak nyer vele. Remekül forog a pénzvilágban, az égiek támogatják még a nagyszabású terveit is.

Rák
A folyamatos kemény és szorgos munka meghozza a gyümölcsét, és pénz áll a házhoz. Rendeződni látszik az anyagi helyzete, így egyensúlyba lesz az anyagi helyzete.

Oroszlán
Jobb, ha nem kockáztat, mert bár a hódításban gyakorlott, és nagy tapasztalattal rendelkezik, de sajnos nagy az esélye annak, hogy kikosarazzák, amikor hódítani indul.

Szűz
A siker csak karnyújtásnyira van, azonban tennie kell érte, különben a szerencse elkerüli. Rengeteg energiát kell belefektetni, de akkor minden elképzelése sikerül.

Mérleg
Vigyázzon, hogy szép szavakkal nehogy levegyék a lábáról, és végleg rabul ejtsék a szívét. A külsőségek most könnyen elvarázsolják, mert rózsaszínűnek látja a világot.

Skorpió
Ne adja a nevét olyan ügyhöz, amiben nem lát tisztán, mert komoly kellemetlensége származhat belőle. Inkább csak a saját feladataival foglalkozzon, azzal sikert arathat.

Nyilas
Bár égetően nagy szüksége lenne rá, de törődjön bele, hogy most se könnyen, se nehezen nem tud pénzhez jutni. Legyen optimista, mert ez a helyzet nem tart sokáig.

Bak
Egy nyugodt hétre számíthat, így legalább lazíthat egy kicsit, és szerencsére a stresszel sem kell küszködnie. Használja ki, mert ez az állapot nem lesz mindig így.

Vízöntő
Amennyiben a szívére hallgat, akkor könnyen megégetheti magát. Érzelmei ebben az esetben megtévesztik, és az égési sebek csak hosszadalmasan gyógyulnak.

Halak
Az apróságokon lendüljön túl, ne foglalkozzon velük, mert a folyamatos bosszankodás, könnyen a gyomrára mehet. A gyomorfekély nem gyerekjáték, ne felejtse el.

Ön hisz a horoszkópokban?

 

 

.