Ne akarjon egyszerre sok ígéretet tenni - napi horoszkóp 2017. január 1.

2017.01.01. 16:25

A Halaknál a mai napon könnyen kitörhet a családi vihar, a Bak az elmúlt napokban túllőtt a célon, a Rák a szerelemben mindenáron győzelemre törekszik.

Kos (március 21.-április 20.)
A mai napra már ne tervezzen semmi programot, ha sokáig szórakozott az elmúlt nap. Ugyanis valamikor ki kell aludnia magát és pihenni is egy keveset. Hiszen jönnek a dolgos hétköznapok és helyt kell állnia a munka frontján. Legyen szó, munkahelyi, otthoni feladatról vagy akár tanulásról. Ám, ha végig aludta az éjszakát, akkor mindenképpen mozduljon ki.

Bika (április 21.-május 20.)
Már bánja, hogy nem volt képes betartani a fogadalmát, hogy csak módjával hódol az élvezeteknek. A könnyelműségének most kell meginnia a levét, ami fejfájásban és rossz közérzetben mutatkozik meg. Már nem tud mit tenni, mert eső után köpönyeg, de abban reménykedik, hogy legalább csendben lesznek a családtagjai, hogy alaposan ki tudja aludni magát.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A nagy várakozás ellenére nem úgy alakul a szilveszter éjszakája, ahogy azt eltervezte. Igazából nem érezte rosszul magát, mert remek volt a társaság, de amire vágyott, hogy a társaság középpontja legyen nem valósult meg. Pedig igyekezett mindent elkövetni, hogy felhívja magára a figyelmet, de nem sok sikerrel járt. Sajnos volt, akire azonnal ráterelődött a figyelem.

Rák (június 22. – július 22.)
Szerelemben mindenáron győzelemre törekszik, ezért az összes energia tartalékát latba veti. Az önmaga elé kitűzött cél olyan nagymértékben sarkalja, hogy nem veszi észre, hogy már réges-régen túllőtt a célon. A veszély abban rejlik, hogy úgy gondolja, a cél szentesíti az eszközt, ezért azt hiszi, hogy mindent megtehet. Baj az, hogy túlságosan bízik a sikerben.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Gondolatai már a soron következő feladatokon járnak, és ég a tettvágytól, hogy végre nekiláthasson. Úgy érzi, hogy eleget pihent és élvezte az ünnepi hangulatot, de már szükségét érzi, hogy valamit tevékenykedjen. Szeret lustálkodni, mint minden Oroszlán jegyű ember, de a jóból is megárt sok. A munkahelyén új izgalmak és kihívások várják, ami lelkesíti.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Rég érezte már olyan jól magát, mint tegnap éjszaka, és sokáig emlékezetes marad. Igaz ebben nagy szerepet játszik a remek társaság, akivel szinte minden szempontból egy hullámhosszon volt. A legnagyobb meglepetés az új ismerőse volt, aki azonnal a szívébe lopta magát. Azóta is egyfolytában az eszében jár, és már alig várja, hogy újra találkozhasson vele.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Bár még egy nap sem telt el az újévből, máris egy utazáson is töri a fejét. Imád pihenni, és ragaszkodik a minőséghez, nem szereti, ha a pihenését bármi megzavarja. Általában elő is teremti rá a pénzt, hogy ha már elutazik, akkor azt luxus körülmények között élvezhesse. Valójában napfény és meleg kedvelő, de most egy hosszabb téli utazás sem tűnik rossz ötletnek.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Talán egyedül töltötte az elmúlt napokat, de akkor is a jelszava legyen: félre ború és félre bú. Legyen bizakodó, a múlttal már nem érdemes foglalkoznia, mert azt háta mögött hagyta. Előre nézzen, és higgyen benne, hogy a jelen csak jobb lehet. A változásokra jó, ha készen áll, mert itt az új év és az új élet, s higgyen benne, hogy az optimizmus már fél siker.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Az újesztendő első napján sok mindent szeretne megfogadni, de az ígéret annyit ér amennyit meg is valósít belőle. Ne akarjon egyszerre sok ígéretet tenni, mert akkor szinte a lehetetlenre vállalkozik. Valóban csak annyit vállaljon amennyit gond nélkül képes betartani. Szokás szerint nagy lelkesedéssel fog neki mindennek, de most valóban tartson ki mellette.

Bak (december 22. – január 20.)
Az elmúlt napokban, ha túllőtt a célon, és túlzottan sokat evett, akkor a mai napot a pihenésnek és a diétázásnak szentelje. Készüljön fel a következő dolgos napokra, és engedje, hogy regenerálódjon a szervezete. Esetleg egy rokonlátogatás beleférhet a programjába, de a nehéz, zsíros, fűszeres ételekkel már ne terhelje az amúgy is kimerült emésztőrendszerét.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Itt a nagy lehetőség, hogy elhatározza, hogy mostantól egészségesebben fog élni és többet fog tenni érte. Tűzze ki céljául, hogy kevesebb kávét iszik, vagy leszokik cigarettáról. A rendszeres testedzés is a tervei között szerepelhet, de fontos, hogy egyszerre csak egy célt akarjon megvalósítani, különben a kudarc hamar kedvét szegheti. Először kezdje a könnyebbel.

Halak (február 20. – március 20.)
Mai napon könnyen kitörhet a családi vihar, ha kákán is csomót keres. Belső feszültségét netalán a boldogtalanságát ne a családján vezesse le. A békés és szeretetteli légkörre mindenkinek égetően nagy szüksége van, hogy mindenki jól érezhesse magát az otthonában. Lehet, hogy nem babonás, de akkor se indítsa veszekedéssel az újévet, mert egész éve ilyen lesz.

.