Ismét SoundClash Fesztivál

2003.11.05. 13:17

November 15-én szombaton harmadik alkalommal rendezi meg az Oladi Művelődési Központ hagyományos őszi zenei programját, a SoundClash Fesztivált. Kispál, Nyers, Másfél, Balaton stb. (X)

A 19 órától kezdődő rendezvény tudatosan rendezi egymás mellé a különböző zenei stílusokat, a profi és amatőr előadókat, a helyi pályakezdőket és az országos sztárokat.

Az idei buli nyolc zenekart és három dj-t vonultat fel két helyszínen: az aulában és a színházteremben rendezi a koncerteket, emellett pedig Szombathelyen ritkán látott hang és fénytechnikával, projektoros vetítéssel várja a nagyérdeműt.


A fellépők:

KISPÁL ÉS A BORZ
A pécsi zenekar pályafutása 16.évében jár, s talán még sohasem voltak olyan népszerűek mint most. Új lemez, régi lendület, új dobos, régi slágerek.

MÁSFÉL
A tagcseréken átesett budapesti csapat fúziós, instrumentális tánczenéjével varázsolja majd el a mozogni vágyókat.

NYERS
A szegedi rockzene élő legendája Czutor Zoli, aki évről évre megpróbálkozik az igazi áttöréssel. Afrobetyár című új lemezük kiváló kísérlet e cél megvalósítására.

COLORSTAR
Aki szereti a dubot, a modern tánczenéket , a reggae-t, a drum and bass-t, az szeretni fogja a budapesti illetőségű Colorstar zenekart.

BALATON
Az underground egyik utolsó műkődő zenekar legendája Víg Mihály és a Balaton. Volt Európa Kiadós társaival, Döncivel és Magyar Péterrel elevenítik fel a régi szép időket.

HOLLYWOODOO
- Kívánj tizet - énekeli majd Trócsányi Gergő a zenekar frontembere a VIVA sikerlistáján első helyezést elért számot. Ez lesz első szombathelyi koncertjük.

DJ BOSI- MC KEMON
A dancehall zene magyarországi helytartója és nigériai társa az Anima koncert után ismét Szombathelyen. Hatalmas buli lesz a végén, az biztos!

PRAHA
Zalaegerszegi zenekar az esélykiegyenlítés jegyében. Kicsit szomorkás popzenéjük a nagy elődök nyomában jár.

LONG ROAD
Szombathelyi csapat, tapasztalt zenészek, első koncert. Valami a levegőben van…

TOMMY BRUTKHO
Egy nagyon tehetséges zeneszerző és dj városunkból, akiről még sokat fogunk hallani.


BÉLÉPŐJEGYEK:

Elővétel: 1500,-Ft
Helyszínen: 1800,-Ft

(X)
.