Horoszkóp - 2006 január

2006.01.01. 20:22

Íme a szombathelyi asztrológus által készített, szűkebbi lakóhelyünkre kiszámított januári horoszkóp, amelyből valamennyire következtetni lehet az egész évre. 2006 pompásan indul a Halaknak, Bikáknak és Szüzeknek, nem így a Kosoknak, Vízöntőknek vagy Mérlegeknek.

Kos (március 21. – április 20.)

Horoszkóp

Az újév kezdete nem a leggördülékenyebb a Kosok számára. Váratlan helyzetekkel, akadályokkal kell megküzdeniük. A jegy első felében születettek kapcsolataiban félreértések következhetnek be. Legyen nyitott, és ne sértődjön meg a javító szándékú kritikán, fogadja el, hogy ön is tévedhet!

A jegy második felének szülöttei szerencsésebb helyzetben vannak, szellemi és logikai adottságaikat maximálisan ki tudják használni, sőt kapcsolataik is kedvezően alakulnak. A Kosok ebben a hónapban kiélhetik kreativitásukat, bátran rendezzék át lakásukat az újév kezdetén. Ugyanakkor könnyen ringatják magukat illúziókba, vigyázzanak, ezért könnyen csalódás érheti őket!

A jegy második felének szülöttei életében az élvezetek túlzott keresése dominál, jobb ha megtanulják kordában tartani vágyaikat. Újévi fogadalmai közé tervezze be fennálló konfliktusai rendezését, különben végleg elveszítheti azokat, akiknek konoksága miatt nem nyújt békejobbot!

Bika (április 21 – május 21)

A Bikák hatalmas energiákkal kezdik az újévet. Úgy érzik, most mindent meg tudnak oldani, minden vágyuk beteljesülhet. A hónap során tanulmányaikban, vizsgáikban is sikeresek lesznek, ha logikai és szellemi képességeiket teljes mértékben kihasználják. Lelkesedésük letörhetetlen, nem veszik komolyan az akadályokat, inkább a versenyszellemet ébreszti fel bennük minden korlát. Vigyázzon az újévben, ne nagy és távoli célokat tűzzön ki maga elé, hogy a kivitelezéshez is legyen elég energiája és be tudja tartani fogadalmait! Tartsa szem előtt, hogy céljait magányosan nehezebb megvalósítania, ne zárkózzon be, hiszen segítői éppen barátai közül kerülhetnek ki!

Figyeljen rá, hogy most felerősödött szabadságvágya miatt ne bontson fel kapcsolatokat, nehogy későn döbbenjen rá, hogy a szabadság nem egyenlő a magánnyal. A jegy második felének szülöttei kapcsolataikban harmóniára törekszenek és várhatóan pénzügyi helyzetük is kedvezően alakul.

Ikrek (május 22 – június 21.)

Az Ikrek valószínűleg nem ilyen évkezdésre vártak. Párjuk megelégelheti, hogy mindig másfelé kacsintgatnak és lezárhatja kapcsolatukat. Könnyen tűznek ki új célokat az új esztendőre, a problémát mindössze az jelenti, hogy a tervek nem a megvalósítható dolgok irányába történnek, így az év során kártyavárként dőlhet össze a jól felépített álom.

Újévi terveikkel kapcsolatban vegyék számba, hogy hirtelen véget érhet kapcsolatuk, de új kapcsolatok kiépítésére lesz lehetőségük, ha nem szalasztják el a kínálkozó alkalmat!

Rák (június 22. – Július 22.)

A Rákok úgy érzik, szívük szerint ki se mozdulnának otthonról az év kezdetén, hiszen mindenhol ellenállásba ütközhetnek. Nehezen sikerül összehozni a baráti találkákat, a telefonok is foglaltak vagy süketen csöngenek. Pénzügyi befektetéseiknek sem most van itt az ideje, anyagiakban kellemetlen meglepetések érhetik őket. Ennek ellenére tele vannak energiával és vállalkozókedvvel, tűzzenek ki maguk elé rövidtávú célokat az újévre, meglátják, megnyerő egyéniségükkel, határozott fellépésükkel, eltökéltséggel képesek lesznek az eltervezett dolgokat véghezvinni! Környezetükben elismerésre számíthatnak, és a most induló vállalkozásaikat szerencse kíséri. Figyeljenek rá, hogy az újév kezdetén függetlenségi törekvéseik miatt nehogy kihagyják a kínálkozó alkalmat!

Oroszlán (július 23 – augusztus 23.)

Az Oroszlánoknak nagy szüksége lesz az újév kezdetén a bennük élő tűzre. Figyeljenek rá, hogy fogadalmaikat ne aprózzák el, merjenek nagy célokat kitűzni maguk elé, és energiáikat erre összpontosítsák, hiszen a kivitelezés csak így sikerülhet! Tele vannak kitartással, amire szükségük is van, hiszen folyamatosan azzal szembesülnek, hogy mindenért meg kell dolgozniuk. De ne döntsenek elhamarkodottan, és ne vállaljanak erőn felüli feladatokat, mert kudarcok érhetik, és nehezen viselnék a sikertelenség érzését.

Az újévben párkapcsolatát próbálja érzelmi alapokra helyezni, jobb, ha tudja, nem az állandó partnerváltással bizonyíthatja szexuális képességeit! Nagyvonalúsága, könnyelműsége sok problémát okozhat, fontos dolgokban, vállalkozásai meghatározó kérdéseiben ne most döntsön. Ne lepődjön meg, ha az újév új kapcsolatokat is hoz az ön számára!

Szűz (augusztus 24- szeptember 22.)

A Szüzek számára szinte nem is indulhatna jobban ez az év. Képesek terveiket világosan és célratörően megfogalmazni és az ehhez szükséges energia és tettvágy is megvan bennük. Az újévet optimista szemlélettel kezdik, és van bennük hit fogadalmaik véghezviteléhez. Most bátran belevághatnak régen tervezgetett vállalkozásukba, meglátják, minden olajozottan fog működni. Elképzeléseikben baráti segítségre számíthatnak, próbálják közösen megvalósítani az eltervezett dolgokat, még akkor is, ha ez csak kisebb súrlódások árán valósulhat meg.

Mérleg (szeptember 23 – október 23.)

Az újév kezdete a Mérlegek számára nehézségekkel indul. Hiába próbálnak megfelelni környezetüknek, ez valahogy most nem sikerül, minden másképp sül el, mint ahogy tervezték. Újévi terveiket, fogadalmaikat akkor képesek csak világosan megfogalmazni, ha nem hagyják, hogy az érzelmeik befolyásolják őket, most a szívük helyett az eszüké legyen a főszerep. Ne ingassák magukat illúziókba, ébredjenek fel az általuk szőtt Csipkerózsika-álmukból. Kapcsolataikban most feszültség uralkodik, az egyetlen megoldás, ha próbálják megbeszélni problémáikat, és nem hagyják elmérgesedni az egymásnak okozott sebeket.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpiók kissé fáradtan kezdik az újévet, úgy érzik minden energiájuk elfogyott. Minden bizonnyal ezért nem képesek világosan megfogalmazni az újévre vonatkozó fogadalmaikat, illetve úgy érzik erre nincs is szükség. Megoldást jelenthet számukra, ha elfogadják a baráti segítséget, és nem gubóznak be fáradtságuk ellenére sem. Mostani bizonytalanságuk abból fakad, hogy nem biztosak sem érzelmeikben, sem vágyaikban. Ehhez is segítséget nyújthat környezetük, és meglátják, egy jó baráti beszélgetés közelebb viszi őket a megoldáshoz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilasok optimizmusa az újév kezdetén is töretlen. Nem jelent gondot az ismerkedés, most is új kapcsolatok kialakítására van lehetőségük, amennyiben hajlandóak komolyan venni saját ígéreteiket. Az újévi célok kitűzése sem jelent problémát, a gond mindössze annyi, hogy ezt légváraik építésére pazarolják. Most nem képesek reális döntéseket hozni, ezért terveik kivitelezése során akadályokba ütközhetnek. Szerencsére a Nyilasok nem hajlamosak beleragadni problémáikba, az újévben is mindig csak előre tekintsenek, így képesek lesznek új célokat tűzni maguk elé!

Bak (december 22. – január 20.)

Az újév kezdete a Bakok számára a legfontosabb, hiszen az év kezdetén ők új életévet is kezdenek, ezért náluk a jelenlegi csillagállások meghatározzák a következő évben bekövetkező sorseseményeiket. A Bakok az év során kiteljesedhetnek, megfelelő elismerésben lesz részük. Terveikhez megfelelő energiával és tetterővel rendelkeznek, és van hitük elképzeléseik megvalósításához. Párkapcsolatukban jelentős változás következhet be, úgy néz ki, ebben az évben pálcát kell törniük afelett, hogy törvényesítik –e kapcsolatukat vagy le kell mondaniuk párjukról. A csillagállások mindenestre segítséget fognak nyújtani a józan döntések meghozatalához.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

A Vízöntők az újév kezdetén tele vannak feszültséggel, aminek maguk sem értik az okát. Nincs más dolguk, mint újévi terveik, fogadalmaik megtételének elhalasztása, számukra jobb, ha ezt saját születésnapjuk környékére időzítik. Mostani hitük nem elegendő elképzeléseik megvalósításához, hagyják kikristályosodni terveiket, és ennek megfelelően később tűzzék ki céljaikat, meglátják mennyivel könnyebb lesz. A bennük uralkodó feszültség miatt kicsit agresszívebbek, frusztráltabbak, ezért jobb, ha kerülik a konfliktus- és versenyhelyzeteket. Lehetőleg ne most indítsanak vállalkozást sem, hiszen annak kivitelezése akadályokba ütközhet és a kimenetele is bizonytalan, ez most csak saját sikertelenségének érzetét váltaná ki. Járjon társaságba, barátai segítik abban, hogy ráébredjen, nem is olyan súlyosak a gondjai.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak most lubickolhatnak, hiszen az újév kedvezően indul számukra. Jól érzik magukat a bőrükben, most úgy érzik, mindenre képesek, és bármi megvalósulhat terveikből. Ráadásul a rájuk jellemző álomvilágot maguk mögött hagyva most képesek az újévre tiszta ésszel konkrét terveket szőni. Ha van elég kitartásuk, akkor a tervekből akár célok is lehetnek! Pénzügyi helyzetük is kedvezően alakul, sőt akár egy új szerelem is rájuk köszönthet. Használják ki a mostani csillagállásokat és lovagolják meg lehetőségeiket!

.