Horoszkóp - 2006 április

2006.04.02. 21:06

A kosok életében fordulópontot jelent ez a hónap, a bikák jól teszik, ha odafigyelnek kapcsolataikra. Az ikrek jól érzik magukat a bőrükben, a rákok viszont őrlődnek a család és a munka között. A vízöntők energiája kifogyhatatlan, a halak kissé kifordulnak magukból és lázadásra adják fejüket. És a többiek? Tudja meg a szokásos havi horoszkópból!

Kos (március 21.-április 20.)

Sorseseményeink szempontjából nem január elsejével, hanem a születésnapunkkal fordul az év, ezért a Kosok életében most következik be ez a fordulópont. Jól indul az április hónap, egyre figyeljenek csak nagyon, ha nem akarnak folyamatosan nehézségekbe botlani: mindenképpen legyenek kijelölt céljaik. Ebben az esetben ugyanis a saját maguk által kijelölt úton zavartalanul haladhatnak. Amennyiben azonban letérnek a saját maguk által kijelölt útról, az év során módosítják vagy teljesen megváltoztatják elképzeléseiket, ne csodálkozzanak, ha folyamatos küzdéssel telik el az évük. Az év során fogékonyak lesznek az érzékfölötti, tudatalatti területekre, az immateriális dolgokra, és érzékenyek lesznek mások problémáira. Viszont vigyázniuk kell, a valóság határai elmosódnak, ne gyártsanak illúziókat, ne éljenek álomvilágban, próbáljanak a realitás talaján maradni. Energiáik hatalmasak, ezért fogják vissza amúgy is tüzes indulataikat, különben meggondolatlanságuk, kirohanásuk következményeként kénytelenek lesznek életük egyes fejezeteit új alapokra helyezni.

Bika (április 21.-május 21.)

A Bikák jól teszik, ha a hónap során kapcsolataikra helyezik a hangsúlyt. A megszokott kényelmükből kénytelenek lesznek kimozdulni, a bolygóállások ugyanis rengeteg energiát biztosítanak számukra. A baj mindössze abban van, hogy ez a tettrekészség leginkább feszültségekből ered. Azt fogják érezni, hogy amint elindulnak valamilyen irányban, rögtön akadályokkal szembe nézniük, ha viszont visszafordulnának, mintha löködnék őket előre. Most ne várják, hogy céljaikhoz, anyagi, érzelmi biztonságukhoz segítséget kapnak. Emiatt kissé meginog önbizalmuk, szívesen begubóznának és rózsaszínű álmokban ringatóznának. És bár áldozatnak érzik magukat, a kiutat egyedül a kapcsolatok és a munkája jelenthetik.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek alapvetően jó érzik magukat a bőrükben. Biztonságban érzik magukat, a sikertelenség nem töri meg kedvüket energiájukat, hatalmas elánnal vágnak bele feladataikba. Most a szokásosnál komolyabban felelősségteljesebben végzik munkájukat. Közvetlen környezetük azonban nincs könnyű helyzetben, hiszen maguk sem tudják mit akarnak. Amikor egyedül vannak, a társaságukra vágyik, amikor társaságban van, nem érti mit keres ott, ezért kissé öntörvényűvé, zsarnokoskodóvá válhat, vigyázzon, ha nem változtat viselkedésén, ez a magány felé viszi.

Rák (június 22.- július 22.)

A Rákok kissé frusztrálnak érzik magukat áprilisban, kissé nehezen tudnak osztódni a család és a munka között, úgy érzik ha kettő lenne belőlük, az is kevés. Szerencsére a csillagok állása minden segítséget biztosít számára. Megfontoltságával, racionalitásával átlátja feladatait, ésszerű döntéseivel képes lesz megoldani a problémákat. A hónap során megnő a fogékonysága az újszerű, ismeretlen dolgok iránt, eredeti ötleteivel elkápráztatja környezetét. De mivel partnerétől is elvárja a szellemi nyitottságot, ha az ellenkezőjével szembesül, lehet hogy estéit inkább egyedül tölti. Ha nem szab határt megnövekedett szabadságvágyának, az könnyen párkapcsolata végét jelentheti, amit ha nem is kezel tragédiaként, hosszú időre magányossá teheti.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)

Áprilisban az Oroszlánok tobzódnak az energiában, töretlen aktivitásuk környezetük számára szinte már ijesztő, ezért párkapcsolatuk, s ezáltal érzelmi biztonságuk is sérülhet. Annak ellenére, hogy most megfelelő kitartással lehetőségük van céljaik elérésére, és munkahelyükön elismerik őket, ezt ők belül valahogy mégis másként érzik. Ne értékeljék alul önmagukat, hiszen munkájuknak meglesz az eredménye, de ennek anyagi vonzatait nem most kapják meg, és pénzügyi befektetéseiket is halasszák későbbre!

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szüzeknek valószínűleg nem ez lesz a sikerhónapjuk. Kevésbé képesek átlátni a dolgokat, és terveik is számos akadályba ütköznek. Ha tehetik, a hónap során ne kezdjenek szervezési feladatokba, mert elfogynak energiáik már azelőtt, mielőtt teendőik végére érnének. És bár kötelességtudatuk és kitartásuk munkájukban töretlen, hol leküzdhetetlen fáradtságukkal, hol kirobbanó indulataikkal kell szembesülniük. Jó, ha tudja ,a csillagok áldása most segíti „krízisállapotának” felszámolását, hagyja maga mögött a régi nem működő dolgokat, és bátran vágjon neki az új útnak!

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérlegek bármilyen nagyon vágynak is a külvilág elismerésére nagy valószínűséggel nem most kapják ezt meg. Ugyanakkor életük minden más területén kedvező csillaghatások érvényesülnek. Pénzügyi befektetéseik kedvező változást hozhatnak életükbe, vagy akár a szerelem területén érhetnek el könnyen sikereket, ezáltal egy szenvedélyes kapcsolat veszi kezdetét. Emocionális érzékük megnő, fogékonyak embertársaik problémáira, és szívesen segítenek, amiben tudnak. Ha a hónap során nem az köti le energiáikat, hogy mindenáron megfeleljenek környezetüknek, hanem ráhagyatkoznak a sorsra, sokkal jobban fogják érezni magukat.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpiók április hónap során nagy mélységeket és magasságokat képesek bejárni. Most a szokásosnál optimistábbak, újszerű kreatív ötleteik vannak, magával ragadó meggyőzőerejük nagy hatással van környezetükre, továbbá a tanulásban és a kommunikatív tevékenységeikben is sikerekre számíthatnak. A baj csak ott van, hogy vágyaikat, elképzeléseiket nem képesek konkrétan megfogalmazni, valami távlati illúziófelhő lebeg a szemük előtt, ezért aztán a kivitelezésük is nehézségekbe ütközik. Érzelmi életében is elképzelhetők kisiklások, félrecsúszások, nehéz most a lelki harmóniát átélnie. Mindezekből adódóan önértékelése, hol „túlértékelésben” hol „alulértékelésben” nyilvánul meg, és ennek megfelelően változik hangulata is. Próbálja megtalálni az arany középutat, ne essen túlzásokba, így otthonában is könnyebb lesz megteremtenie az összhangot!

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilasok megfelelő optimizmussal, hittel és lendülettel vágnak neki az áprilisnak. Ugyanakkor figyeljen arra, hogy a hónap során felfokozott energiáit mibe fekteti. Könnyen elcsúszhat, ha terveit nem úgy alakítja ki, hogy a lényeges dolgokra összpontosít, ne fektessen többet egy mellékvágányon fekvő cél elérésére, mint amennyit arra pazarolnia érdemes. Érzelmi életében, párkapcsolatában sikerekre számíthat, otthonában most a harmónia uralkodik. Érzékeny lesz más emberek problémáira, beleérző képessége, segítőkészsége felfokozott. Ugyanakkor kommunikációs téren feszültségekre számíthat, és figyeljen rá, hogy megnövekedett szabadságigénye ne váljon családja rovására!

Bak (december 22. – január 20.)

A Bakok nem érzik túl jól magukat, állandó feszültség vibrál bennük, pedig számukra alapvetően kedvezően alakul a hónap. Saját elképzeléseiket, nézeteiket jól tudják előadni és képviselni, jól alakulnak társas kapcsolataik. Munkájukban hatékonyak és sikeresek, könnyedén leküzdik az akadályokat, munkatársai felnéznek rá. Most nem is az önértékelésével van gond, hanem sokkal inkább önmaga távlati terveivel nem tud tisztába jönni, különös tekintettel arra, hogy életét függetlenül vagy családban szeretné folytatni. Jelenlegi érzései a függetlenség irányába vinnék, ugyanakkor józan ítélőképessége felülbírálja vágyait, és érzi, hogy nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás. Semmiképpen ne most döntsön, hagyja kiforrni érzéseit!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

A Vízöntők nagy lelkesedéssel és lendülettel indítják a hónapot, energiájuk kifogyhatatlan. Művészetre való fogékonyságuk megnő, és próbálják önmaguk körül a legnagyobb harmóniát megteremteni. Lelki békéjük érdekében olyan kompromisszumokba is belemennek, amire egyébként nem lennének hajlandóak. Ugyanakkor egyfajta belső szorongás vesz rajtuk erőt, ami miatt ebben a hónapban kevéssé vágynak a társasági programokra, jobban érzik magukat egyedül. Így ugyanis zavartalanul gyárthatnak maguknak illúziókat: Tisztánlátásukat most beárnyékolja a Neptun ködösítő közelsége, jó, ha vigyáznak, és megpróbálnak a realitások talaján maradni. Most elég ereje van ahhoz, hogy felszámoljon esetleges krízisállapotaival, képes lesz elszakadni a régitől, és újat építeni.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak alapvető mentalitásától eltérően kissé lázadó formát ölthetnek ebben a hónapban. Lehet, hogy túlvállalják magukat, túlbecsülik energiáikat és a nagy elánnal induló feladatok befejezésére már elfogy az erő. Ennek ellenére úgy érzik, mindenre képesek, ezért ha szembesülnek a fenti problémákkal, kirobbanó indulatokkal reagálhatnak, ezért próbálják kontrollálni és uralni érzéseiket. Kedvezően alakulnak viszont kapcsolataik, új ismeretekre és ismeretségekre tehetnek szert, aminek aztán később hasznát látják. Újszerű szokatlan ötleteik megvalósításának is itt az ideje, a sors most segítséget nyújt ezek magvalósításához.

Horoszkóp

.