Horoszkóp - 2006. november

2006.11.03. 00:06

November hónapban a Bikáknak komoly feszültségekkel kell megbirkózniuk, szinte életük minden fontos színterén, az Ikrek ne bonyolódjanak vitába főnökükkel, és fokozott szenvedélyességüket a szex irányába tereljék! A Mérlegek határozottsága és akaratereje most megnő, nehezebb lesz velük zöldágra vergődni. A Nyilasok életét sorsukat meghatározó események hatják át, és a Halak újító szándékát most a csillagok áldása kíséri. Vajon mi történik a többiekkel?

Kos (március 21. – április 20.)

A Kosok már november hónap során értékelik önmagukban az évet. Céltudatosak, megfontoltak, pontosan tudják, mit szeretnének megvalósítani még év végéig és mik a lehetőségeik. Ugyanakkor úgy érzik, korlátok közé vannak szorítva. Ha sikerül összhangba hozni saját elképzeléseiket a külvilág korlátozó hatásával, és nem harcolnak ellene, a maguk javára fordíthatják a dolgokat.

A művészetek, a zene iránti fogékonyságuk megnő, szívesen vesznek részt ilyen témájú rendezvényeken, műsorokon. Érzékenyen reagálnak barátaik, embertársaik problémáira és megvan bennük a vágy a segítésre is. Tele lesznek energiával és tetterővel, de mindenképpen figyeljenek arra, hogy akaratukat ne zsarnoki módon, másokon átlépve próbálják keresztülvinni!

Bika (április 21 – május 21)

A Bikák számára tele lesz feszültséggel a hónap, szinte mindenről és mindenkiről úgy érzik majd, hogy ellenük támad. Mind munkahelyükön, mind kapcsolataikban, közeli és távoli viszonyulásban egyaránt kisebb-nagyobb konfliktusokkal kell számolniuk. Energiáik túlfeszítettek, ezért célszerű az átlagosnál jóval több mozgást, sportot betervezniük, de nagyon fontossá válik a bemelegítés és a hirtelen mozdulatok kerülése, ugyanis a baleseti hajlamuk is megnő. Pénzügyeikben gondok jelentkezhetnek, bevételektől, befektetésektől eshetnek el és számolhatnak váratlan kiadásokkal is.

Nehezen fogadják el a korlátokat, és amikor végre belenyugodnának a megváltoztathatatlanba, újabb frusztrációk érhetik őket. Nem akarnak szembesülni problémáikkal, ezért helyzetüket most nem képesek reálisan látni, maguk által képzett ködös, zavaros álomvilágba menekülhetnek. Ne játsszák el most a külvilág felé a szegény mártír szerepét, ugyanis könnyen valódi áldozattá válhatnak!

Ikrek (május 22 – június 21.)

Az Ikrek most koncentráljanak munkájukra, még ha úgy érzik is, hogy sikertelenek erőfeszítéseik, szívós kitartásuk hosszabb távon meghozza eredményét, ne csüggedjenek! Különösen nincs értelme most főnöküket, felettesüket támadni, kerüljék a vele való összetűzést!

Hajalmosak most több dologba belevágni, annak ellenére, hogy nem tudják megfogalmazni, mi az, ami a beteljesülést jelentené számukra. Azzal viszont nagyon is tisztában vannak, hogy mit nem szeretnének. Ez okozza, hogy most több feszültség, nagyobb lázadó kedv jellemzi őket, mint általában.

Segítőkészségükre, empátiájukra most is számíthatnak barátaik, rokonaik, nem fogják őket cserbenhagyni, szervezzenek együtt közös programokat, menjenek el, színházba vagy akár koncertre.

Próbálják kordában tartani a bennük felgyülemlő feszültséget, semmiképpen se adják át magukat dühkitöréseknek, próbálják inkább a szexualitás és szenvedély irányába terelni energiáikat!

Rák (június 22. – Július 22.)

A Skorpió hava a befelé fordulást, a lélek mélységeibe való eljutást, és igen, néha az érzelmi veszteségeket is hozhatja a Rákoknak. Ne felejtsük el, hogy most kell elengedni sérelmeket, rossz dolgokat, elhunyt barátokat, rokonokat, esetleg rossz beidegződéseket, kapcsolódásokat. Ha elengedjük, újrakezdhetünk valamit! Kívülről maximális támogatást kapnak ehhez most a Rákok. Mindenképpen törvényesen, és igazságosan rendeződnek dolgai, képes lesz olyan beszélgetésekre, amit régóta halogat.

Tanácsunk: forduljon szeretettel az emberek felé, hallgassa meg őket, és segítsen nekik kitűnő megérzése alapján, kissé nagyobb önbizalommal, mint eddig, de ne feledje, csak annyit kell adnia, amennyit jogosnak, igazságosnak tart!

Adjon magának most hosszú, nyugodt perceket, órákat! Gyújtson gyertyát, és hagyja gondolatait csapongani. Forduljon befelé! Gondolja át, mit kell még elrendeznie. És ha ezekkel feltöltődött, kezdjen el készülődni az ünnepekre, új receptekkel, és kedves ajándékokkal!

Oroszlán (július 23 – augusztus 23.)

Az Oroszlánok is úgy érzik, bármerre indulnak, sorompó állja útjukat. Ha átmásszák: jön a vonat, ha várnak: várhatnak napestig. Emiatt aztán komoly küzdelmükbe kerül, hogy elérjenek, véghez vigyenek dolgokat. Jellemző a feszültség munkájukra és kapcsolataikra is, amikor azonban azt hiszik, végleg összevesztek valakivel, végleg lezártak egy fejezetet, az illető úgy tesz, mintha semmi sem történt volna.

Mindez rányomja bélyegét magánéletükre, szerelmi kapcsolatukra is, nehéz lesz a túlfeszített idegekkel otthon a harmóniát megőrizni, társuknak jó nagy adag türelemre lesz szüksége ahhoz, hogy megfelelően kezelje fokozott ingerlékenységüket.

Energiáikat, hol a robbanásig telt feszültség és tenni vágyás, hol a teljes kifáradás, „nincs értelme” érzés jellemzi. Óvatosan közlekedjenek, sportoljanak, különben könnyen baleset érheti őket. Gondolják meg kinek, mit mondanak, és főleg hogyan, különben a hónap végére azzal szembesülhetnek, hogy elvesztették munkahelyüket vagy kapcsolatuk lezárása miatt nyaldoshatják sebeiket.

Szűz (augusztus 24- szeptember 22.)

A Szüzek alapvetően sikeres hónapnak néznek elébe, a legnagyobb gondot az jelenti majd számukra, hogy szabadságvágyukat korlátozva érzik, fájlalják, hogy nem tehetik azt, amit szeretnének, a változtatások most nehezükre esnek bármilyen régen tervezték is azt.

Munkájukban és szerelmi életükben is pozitívan alakulnak dolgaik. Megfelelően képviselik saját érdekeiket és kapcsolataikon keresztül is segítségre számíthatnak. Kitartásuk, tenni akarásuk töretlen, eltervezett dolgaikat nem hagyják félbe, a jól eső fáradtság is csak a nap végén lesz jellemző rájuk.

Önbizalmuk most némiképp helyére kerül, optimizmus, fokozott emberbarátság jellemzi őket. Ha szabadságra készülnek ne erre a hónapra tervezzék, ha tehetik várjanak ezzel decemberig, különben váratlan akadályokkal szembesülhetnek, ami akár a pihenés meghiúsulását is eredményezheti!

Mérleg (szeptember 23 – október 23.)

A Mérlegeknél is előtérbe kerül a céltudatosság, kitartás, és bár úgy érzik, akadályozva vannak, ha jól átgondolják, ezekre a korlátokra azért van szükség, hogy kitartásuk végül gyümölcsöző lehessen. Most kicsit érzékenyebbek lehetnek, fogékonnyá válnak a tudatalatti és ezoterikus megközelítésű dolgok, ha tehetik, menjenek ilyen előadásokra vagy válasszanak egy jó könyvet, rengeteg információ befogadására lesznek most képesek.

A szokásosnál nagyobb határozottság jellemzi őket, kevésbé befolyásolhatóak és meggyőzhetőek, mint máskor. Fokozott akarat-, és tetterejüket megfelelő mederbe terelve, most komoly eredményeket mutathatnak fel, arra azonban vigyázzanak, hogy ne érzelmi manipulációval próbáljanak meggyőzni másokat, elérni céljukat!

Skorpió (október 24. – november 22.)

Boldog születésnapot! Bár néha nehéz megélniük saját környezetük „értetlenségét”, ez ebben a hónapban valahogy mégis könnyebb lesz. Megértést, és több belátást érezhetnek, netán több szeretetet, elfogadást mások részéről, na meg önmagukban is. Törvényes ügyeikben megegyezés születik, bármelyik oldalon is állnak, de ehhez engedniük kell korábbi, esetleg konok álláspontjukból. Ha vesztenek, el kell fogadniuk a döntést. Érdemes lenne most a dolgok mélyére nézni, felfedezve az igazi összefüggéseket.

Bár a hónap harmonikus fényszögekkel segíti Önt, sok történést negatívan élhet meg, felerősödhet Önben az áldozatiság vagy a mártír érzés. Higgye el, ami most történik Önnel, később kamatozni fog! Most van esélye meglátni, megérteni, esetleg elengedni dolgokat. Ebben a hónapban fogadja el, amit a sors kínál Önnek, minden szempontból ez lesz a legegyszerűbb!


Nyilas (november 23. – december 21.)

Mivel Önök a legoptimistább, leglelkesebb, és időnként a legkevésbé kitartó jegy, nehéz arra kérni, hogy most ne egyéni elképzeléseiket kergessék, hanem a szűkebb-tágabb környezet igényeit. Higgyék el, most lesz hozzá türelmük és kitartásuk! Akár radikális változásokhoz is! Sorsukat meghatározó események jöhetnek, amit most kellő alázattal, önfeláldozással tud fogadni. Egész nagy változásokat is hozhat az élet, de inkább az a valószínű, hogy Ön szabadságát, függetlenségét helyezi a döntések elébe, holott most a másokért való lemondás lenne a legkedvezőbb. Azt is érezheti, hogy hatalma, befolyása van a többiek felett, de ezt is fontos lenne most mások érdekében felhasználnia. Ha valahol kiszolgáltatottnak érzi magát, mérlegeljen, mielőtt változtatna.

Bak (december 22. – január 20.)

Csendes, harmonikus napok köszöntenek Önre. Elsősorban munkájában, társadalmi életében érezhet segítő energiákat egész hónapban. Bár ezek látszólag kisebb dolgokban nyilvánulnak meg, mégis, higgye el, fontosak! Kapcsolataiban, tanulmányaiban, munkájában, akaratában sikereket hoz legendás szorgalma, kitartása. Igazságérzete is segíti Önt. Most sok dolognak utánajárhat. Szenvedélyességét racionalitása mérsékli, akarata is csak megfelelő célok irányába érvényesül. Bár sokat tesz másokért, mégis úgy érezheti, saját magára is tud kellő időt szánni, illetve azt, hogy dolgait környezetétől függetlenül intézheti. Arra vigyázzon, hogy hosszú távú célokat ne egyedül tűzzön ki!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

A Vízöntők sokat fognak dolgozni a hónap során, és sajnos nem mindig lesz kézzelfogható eredménye a rengeteg munkának. Kénytelenek lesznek áldozatot hozni azért, hogy jó eredményt érjenek el munkájukban. Pénzügyeikben váratlan fordulatokkal számoljanak, Váratlan kiadások, de akár bevételek is várhatóak, mivel azonban a történések ez ügyben konkrétan nem meghatározhatóak, mindenképpen óvakodjanak most a komoly befektetésektől, túl nagy a kockázat!

Saját céljaik most háttérbe szorulnak, ezek jelenlegi megvalósítására most aránytalanul nagy erőfeszítéseket kellene tenniük, várjanak türelemmel, később a csillagok segítségével könnyedén kivitelezhetik azokat! Ha a hónap eseményei olyan döntésre kényszerítik őket, amely miatt komoly változásokra kerül sor az életükben, ne féljenek az újtól, kedvező változások indulnak el!

Halak (február 19. – március 20.)

A hónap során a Halak életében semmilyen sors által rájuk kényszerített radikális változás nem várható. Ha ilyen döntésre szánják el magukat, azt kizárólag saját elhatározásuk alapján teszik, most megfelelő önbizalom és optimizmus jellemzi őket, képesek hinni dolgaik, életük jóra, illetve még jobbra fordulásában, és ez az életérzés mindenképpen pozitívan befolyásolja jövőjük alakulását.

Nemcsak munkájukban számíthatnak kedvező fordulatokra, hanem szerelmi téren is megerősödik, harmonikussá válik kapcsolatuk, magányos Halakra pedig most ráköszönthet a szerelem. Pénzügyeik jól alakulnak, jogi, peres ügyeikben kedvező fordulatokra számíthatnak. Újító, újszerű ötleteik megvalósítását most könnyedén kivitelezhetik, nincsenek híján kreativitásnak sem, és a jelenlegi csillagállások biztosítják azt is, hogy megfelelő tálalás esetén megnyerje környezete beleegyezését is!
Figyelem! Amennyiben kíváncsi rá, hogy az ön életét a csillagok miben segítik és korlátozzák, ha szeretné tudni, hogyan oldhatja meg az életében jelentkező nehézségeket, akkor személyre szóló horoszkópot, személyes vagy írásban történő elemzést kérhet, kérdéseket tehet fel az ALON asztrológusának!

Horoszkóp

.