Jelzáloghitelezés mobil ügyintézőkkel!

2009.01.11. 16:31

Euró alapú hitel a favorit jelenleg a jelzáloghitel piacon!” – tudtuk meg Kelemen Krisztiántól a szombathelyi KELEMEN Consulting Group Kft ügyvezetőjétől:

„Amennyiben az ügyfélnek nem olyan az élethelyzete vagy nem jogosult felvenni forint alapú jelzáloghitelt, akkor az euró alapú hitelek mellett döntenek az ügyfelek.

Jelzáloghitelezés

Egy 10.000.000,-Ft-os euró alapú lakáscélú hitelhez már havi 69.300,-Ft-tól hozzá lehet jutni 20 éves futamidő esetén, 9,1%-os Teljes Hiteldíj Mutató mellett. A szabadfelhasználású euró alapú hitelek törlesztőrészlete sem indul magasabbról, mint az ügyfelek jelenlegi CHF alapú hiteleinek a törlesztőrészlete, például egy 5.000.000,-Ft-os szabadfelhasználású jelzáloghitel törlesztése az első három évben 36.819,-Ft havonta 20 éves futamidőnél (THM: 9,75%). Így az ügyfeleknek van lehetőségük arra, hogy a svájci frankos hiteleiktől „megszabaduljanak”.

Irodánk segítséget nyújt azoknak az ügyfeleknek is, akik már korábban összegyűjtött több apróbb hiteleiket szeretnék egyre cserélni, minimálisra csökkentve ezzel a havi törlesztő részletet. Sőt megfelelő feltételek megléte esetén a bajba jutott ügyfeleken is tudunk segíteni, ahol a BAR-lista, a végrehajtás, vagy a felmondott hitelszerződés a probléma.

A hitelügyintézés során, akár otthonukban is felkeressük ügyfeleinket és teljes körű ügyintézéssel, mobilbankárként szolgáljuk ki őket! Tehát, mindent elintézünk helyettük: megkeressük az ügyfél számára legkedvezőbb hitelajánlatot 18 bank kínálatából, beszerezzük és kitöltjük a szükséges nyomtatványokat, intézzük a tulajdoni lapok, térképek kikérését az illetékes Földhivataltól, elintézzük a lakásbiztosítási igazolások kikérését, elkísérjük ügyfelünket a szerződéskötésre, majd beadjuk a Földhivatalba és érkeztetjük a szerződéseket, és értesítjük az ügyfelet, hogy hitele folyósításra került. Amennyiben nem hitelkiváltásról van szó 8-10 munkanap alatt folyósításra kerül a hitel.

Legtöbb ügyfelünk ajánlás útján érkezik hozzánk, pont a kényelmes, gyors, és pontos kiszolgálás miatt. Munkatársaink rendelkeznek a szükséges szakirányú végzettséggel tehát ügyfelünk biztonságban érezheti magát, amellett hogy nem kell neki az ügyintézés miatt egy hét szabadságot kivenni a munkahelyéről és ez sokat számít az embereknek. Így dolgozunk mi! 

.