Anima: Moziklip élőben

2004.05.15. 18:18

A megrögzött Anima-rajongók is meglepetésben részesülnek majd, ha ellátogatnak május 22-én szombaton a Savaria Moziba. (X)

A megszokott koncerthelyszín, az aula ezúttal tehetséges helyi DJ-k bemelegítésével várja a nagyérdeműt este 8 órától. DJ OWA és TOMMY BRUTKHO csak filmzenéket játszik majd a koncertre készülőknek.

Anima Sound System

A „mozizenék” után veszi kezdetét az est fő attrakciója, az ANIMA SOUND SYSTEM idei első szombathelyi koncertje. A helyszín szokatlan: a mozi nagyterme, ott, ahol eddig csak filmeket és gyermekkorunk iskolai ünnepségeit láthattuk. Most azonban a remélt átépítés előtt beköltözik a zene is. S ha valaki megkérdezné, természetesen lesz táncplacc, és maradnak ülőhelyek is. A látvány és a vizualitás minden eddigi Anima-bulit felülmúl majd, ígérik a szervezők. S bizonyára igazuk is lehet, hisz a helyszín adja magát.

A kétórás koncert után sem maradunk zene nélkül. Az afterparty visszatér az aulába, hajnalig táncoltatva az arra vágyókat. A talpalávalót a budapesti LOVE ALLIANCE SOUND SYSTEM szolgáltatja majd DJ BOSIVAL és MC KEMONNAL. A már az MTK felnőtt focicsapatában is bemutatkozott nigériai dumaember a színpadon is bizonyára ugyanolyan lendületes lesz, mint a pályán.

A lendület jellemzi majd koncert előtt és után az Anima gárdáját is. A futballhasonlatnál maradva egész pályás letámadással veszik be a nyári fesztiválokat. Szépen sorjáznak a külföldi meghívások is: Spanyolország, Hollandia, Németország a főbb nyári célpontok.

A Fonogram díjas Aquanistan után idén még jön az új lemez is, melyről részleteket már hallhatnak a koncertekre látogatók.

Mindezek előtt azonban jön a zenekar számára mindig nagyon fontos hazai pálya, ahol a cél nem lehet más: csak a győzelem.

Május 22-én meglátjuk, milyen is egy moziklip élőben. (X)

(A fotó a 10 éves emlékműi születésnapi bulin készült.)
.