Hirdetés

Fürdőruha tippek nyárra

2015.07.07. 18:35

Villantsd meg a legjobb formádat!

Hirdetés

Sok nő számára igazi horror a megfelelő strandviselet kiválasztása, ugyanis legtöbbször ami jól mutat a babán, az nem ugyanazt a képet adja vissza felvéve. Az idei bikinidivat meglehetősen merész, laza, harsány színek, nagy minták, kötetlen formák jellemzik. Ez évben sokfajta stílus közül válogathatunk, ám fontos, hogy az alakunkhoz megfelelőt viseljük. 

Fürdőruha tippek nyárra

Ha pörgős személyiség vagy és szeretsz a középpontban lenni, akkor nagyszerű választás a leopárd- vagy ocelotmintás bikini. A strandon garantáltan vonzani fogod a tekinteteket. 

Fürdőruha tippek nyárra

Ha esetleg nem vagy elégedett a combjaiddal és a fenekeddel, akkor olyan bikinit célszerű vásárolni, ami a dekoltázst és a felső részt hangsúlyozza. A csíkos, amellett, hogy divatos, nagyon praktikus választás is, hiszen optikailag kiemeli a melleket. 

Fürdőruha tippek nyárra

Ha vidám és szexis megjelenést szeretnél, akkor az idén biztosan nem győzöl majd válogatni az üzletekben a színesebbnél színesebb bikinik közül, ráadásul ez évben is divatos a különböző színű felső és alsó párosítása is. 

Fürdőruha tippek nyárra

Idén nyáron biztosan találkozol majd csillogó fémes árnyalatú fürdőruhákkal a strandon. Exkluzív megjelenést kölcsönöz, ráadásként a nap sugarai is szépen megcsillannak a trendi ezüst, arany vagy bronz ruhadarabon.  

Fotók: www.triumph.com 

.