Vonatbaleset miatt bolydult fel Esztergom környéke

2017.01.19. 09:16

Vonatpótló buszok járnak csütörtök napközben az esztergomi vonal egy szakaszán, mert még tart a műszaki mentés a szerda esti vonatbaleset helyszínén, az esztergomi állomásnál - közölte a Mávinform csütörtökön az MTI-vel.

Kisiklott személyvonat az esztergomi vasútállomáson 2017. január 18-án este. A balesetben senki nem sérült meg. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Reggel nyolc óráig az utasoknak Esztergom és Esztergom Kertváros között vonatpótló buszokkal kellett utazniuk. Nyolc óra után Esztergom és Dorog között járnak a pótlóbuszok. Az esztergomi vonalon az átszállások miatt meghosszabbodhat a menetidő - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A műszaki mentés várhatóan kora délutánig tart.

Szerda este kisiklott egy személyvonat utolsó egységének több tengelye az esztergomi állomáson. A balesetben senki nem sérült meg.

Frissítés

Vonatpótló buszok járnak az esztergomi vasútvonal egy szakaszán a szerda esti vonatbaleset miatt. A gyorsított vonatok nem közlekednek, a többi személyvonatot hosszabb szerelvénnyel indítják - közölte a Mávinform csütörtök délben az MTI-vel.

A közlemény szerint Esztergomnál továbbra is dolgoznak a műszaki mentésen, várhatóan csütörtök délutánig, emiatt korlátozásokat vezettek be a vonatok menetrendjében. Vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat Esztergom és Dorog között. Az átszállások és a pótlóbuszok miatt az utasoknak hosszabb menetidőre kell számítaniuk.

.