Hirdetés

Az idén még tíz franchise boltot nyit ez az áruházlánc

Az idén még tíz franchise boltot nyit ez az áruházlánc

2017.09.04. 16:51

Itt egy másik áruházlánc ígérete is, miszerint legalább tíz franchise bolttal bővülnek még az idén.

Hirdetés

Korábban írtuk, hogy az egyik szupermarket-hálózat még 30 áruházat nyit Magyarországon, de itt a másik áruházlánc ígérete, miszerint még az idén legalább tíz franchise bolttal bővülnek.

Az év hátralévő részében még legalább tíz franchise üzletet nyit a Spar Magyarországon, és jövőre is folytatja a hálózat bővítését.

 Az idén eddig 17 új taggal bővült a Spar franchise hálózat, amely mintegy 1500 embernek ad munkát országszerte. Az üzletág forgalma éves szinten meghaladja a 32 milliárd forintot.
 Maczelka Márk, a cég kommunikációs vezetője az MTI-nek a jövő évi tervekről azt mondta, szeretnének az ideinél is több új üzletet nyitni, és ezzel több száz újabb munkahely jön majd létre.
 

A cég közleménye szerint a 2012-ben elindított üzleti modell sikeresnek bizonyult, a Spar Magyarország jelenleg 109 magánkereskedővel áll szerződésben országszerte, akik összesen 133 üzletet működtetnek.
Korábbi tájékoztatás szerint a Spar Magyarország árbevétele tavaly meghaladta az 516 milliárd forintot, ami 5,2 százalékos növekedés az előző évhez képest. A cég 26 éve van jelen Magyarországon, hálózatához összesen 508 üzlet tartozik, ebből 133-at üzemeltetnek franchise partnerek. A társaság 13 ezer munkavállalójával évek óta Magyarország egyik legnagyobb foglalkoztatója.

.