Hirdetés

Influenza - Még több kórházban rendeltek el látogatási tilalmat

Influenza - Még több kórházban rendeltek el látogatási tilalmat

2018.02.08. 08:13

Itt a látogatási tilalomban érintett kórházak listája.

Hirdetés

Az influenzajárvány miatt országszerte egyre több egészségügyi intézményben rendelnek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat. Korábban már írtuk, hogy a pécsi klinikákon és a Csongrád megyei kórházakban is látogatási tilalmat rendeltek el.
 

  • Részleges látogatási tilalom van a Somogy megyei kórházban is

Látogatási tilalmat rendelt el a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház vezetése szerdán az intézmény több osztályán - tájékoztatta a kórház az MTI-t.

Közleményükben azt írták: az influenza terjedésének megelőzése érdekében hozott intézkedés a sürgősségi betegellátó centrumot, az intenzív terápiás és aneszteziológiai, az újszülött-, a szülészet-nőgyógyászati, a hematológiai, a klinikai onkológiai osztályt és sugárterápiás egységet, valamint a hospice osztályt érinti.
 

  •  Részleges látogatási tilalom a salgótarjáni megyei kórházban

A salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban csütörtöktől három osztályon rendeltek el látogatási tilalmat az influenzajárvány miatt - közölte a kórház az MTI-vel szerdán.

Az intenzív, a szülészeti és nőgyógyászati, valamint a gyermekosztály nem lesz látogatható. Mint írják, a megyei kormányhivatal népegészségügyi főosztályának tájékoztatása alapján Nógrád megyében influenzajárvány van, a betegek száma átlépte a járványküszöböt.
 

  • Részleges látogatási tilalom lesz valamennyi Békés megyei kórházban

Látogatási tilalmat rendel el az Orosházi Kórház vezetése péntektől az intézmény több osztályán - tájékoztatta a kórház szerdán az MTI-t.

Közleményükben azt írták: az influenzaszerű megbetegedések emelkedése miatt az intenzív terápiás, valamint a szülészet-nőgyógyászati osztályon és annak újszülött részlegén látogatási tilalom lép életbe. A többi osztályon a hagyományos látogatási rend lesz érvényben.

A Békés Megyei Központi Kórház békéscsabai és gyulai tagintézményében február 1-je óta van érvényben a részleges látogatási tilalom. A gyulai Pándy Kálmán Tagkórházban a szülészet-nőgyógyászat, intenzív, gyermek-, valamint az I. belgyógyászati osztály haematológiai osztálya nem látogatható. A békéscsabai Réthy Pál Tagkórházban a szülészet-nőgyógyászat, az intenzív és a gyermekosztályon van életben a tilalom.
 Az influenzajárvány miatt országszerte egyre több egészségügyi intézményben rendelnek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat.

 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.