Hirdetés

Közlekedés: 14 km-es a dugó az M1-esen

Közlekedés: 14 km-es a dugó az M1-esen

MTI

2018.03.24. 11:06

A 42-es kilométernél burkolatjavítás miatt csak a belső sávban lehet közlekedni.

Hirdetés

Az M1-es autópályán Budapest felé, a 42-es kilométernél burkolatjavítás miatt csak a belső sávban lehet közlekedni, emiatt 14 kilométeres torlódás alakult ki - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szombaton az MTI-vel.

A közleményben azt javasolták, hogy aki teheti, az 56-os kilométernél lévő Tatabánya-Óváros csomópontnál térjen le az 1-es számú főútra, majd Bicskénél hajtson vissza a pályára

Az M1-es autópálya Bicske és Tatabánya közötti szakaszán Hegyeshalom felé három hosszabb szakaszon, míg Budapest felé egy 2,5 kilométeres szakaszon a külső sávon van korlátozás burkolathibák miatt. Ezért a 39-es és az 53-as kilométer között mindkét oldalon lassabb haladásra, hosszabb menetidőre, valamint csúcsforgalomban az 1-es főúton is erős forgalomra készülhetnek az autósok - figyelmeztettek a közleményben.

Hozzátették, mivel a tranzitforgalom a szokásosnál is nagyobb, a korlátozásokon kívül is telítettebbek a sávok, ezért utazás előtt érdemes tájékozódnia a közlekedőknek a www.utinform.hu weboldalon vagy a társaság Útinform szolgálatánál a 06-1-336-2400-ás telefonszámon.

.