Hirdetés

Az M1-est péntek délelőtt lezárják egy szakaszon Hegyeshalom felé

Az M1-est péntek délelőtt lezárják egy szakaszon Hegyeshalom felé

2018.04.12. 15:27

Jelentős torlódásra kell számítani. Itt azt is megtudhatja, hol.

Hirdetés

2018. április 13-án, pénteken 9 és 13 óra között aszfaltozás miatt lezárják az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalát Bicske és Tatabánya között.

Pénteken a munkálatok idejére a közlekedőket leterelik az autópályáról.

Bicske és Tatabánya között várható torlódás

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 39-es és a 40-es kilométerszelvények közötti szakaszon a szakemberek a pályaszerkezet javítását, valamint aszfaltozási munkákat végeznek. Annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb felületen és leggyorsabban végezzenek a javítási munkákkal, az autópálya forgalmát leterelik a munkavégzés idejére. A pénteken Hegyeshalom irányába közlekedők a lezárt szakaszt a 39-es bicskei csomópont, 1-es számú főút és az 56-os számú Tatabánya-óváros csomóponton keresztül tudják elkerülni. A forgalom leterelésének ideje alatt jelentős torlódásra kell számítani.

További korlátozások az M1-esen

Az M1-esen közlekedők más helyszíneken is folyamatosan találkozhatnak korlátozásokkal. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a 16-os és 17-es kilométerszelvények között a külső sávban zajlik teljes körű felújítás külső szakemberek bevonásával.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezen a héten is végzett országos szintű átcsoportosításokat, így Bicske és Tatabánya között két szakaszon, Hegyeshalom felé az illetékes bicskei mérnökség mellett a kisbéri, sárvári, körmendi, esztergomi, marcali, dabasi, polgári és csornai mérnökségekről is irányítottak át szakembereket és munkagépeket a javítási volumen növelése érdekében.

 

 A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen fokozott figyelemmel vezessenek! Az autósoknak az aktuális forgalmi helyzetről érdemes még utazás előtt tájékozódni a társaság megyei diszpécsereinél vagy Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon. Továbbá a szakemberek arra kérik az autósokat, hogy ha látják a munkavégzésre, a forgalmi sáv elfogyására vagy a leterelésre utaló jelzéseket, kezdjék meg időben a megmaradó sávba az átsorolást, így a legtöbb esetben csökkenthető a torlódás.

.