Hirdetés

Aki teheti, ne az M1 autópályán közlekedjen Budapest felé.

Hirdetés

Az M1-es autópályán Budapest felé, az Óbarok pihenőhely közelében a 45-ös km-nél útépítők dolgoznak a külső sávon, ezért torlódik a forgalom, 10-15 perccel hosszabb menetidővel számoljanak.

Szintén az M1-esen a főváros felé, a herceghalmi csomópont előtt a 35-ös km-nél is csak a belső sáv járható, jelentősen lelassult a haladás. A megszokottnál is erősebb forgalom miatt a főváros felé tartók 30-40 perccel hosszabb menetidővel számoljanak - olvasható az útinform oldalán.

Aki teheti, az 56-os Tatabánya-Óváros és a 26-os herceghalmi csomópont között kerülhet az 1-es főúton, de ott is élénk a forgalom.

A torlódás miatt lehetőleg a bicskei csomópontban ne hajtsanak fel a pályára Budapest felé.

Az M5-ös autópályán Inárcs térségében a 35-ös km-nél, valamint Örkénynél az 53-as km-nél is munkavégzés miatt egy sávon araszol a forgalom Röszke felé. Mindkét munkaterület mögött jelentős torlódás alakult ki, így aki teheti a 30-as Ócsa Üllő és a 67-es Lajosmizse csomópont között kerüljön az 5-ös főúton.

Az M7-es autópályán a Balaton felé Pákozd térségében az 54-es km-nél a külső sávban javítják a burkolatot. A forgalmat a belső sávba terelik. A kialakult torlódás eléri a 3 km-t.

Baleset nehezíti a közlekedést a 6-os főúton Százhalombatta térségében a 32-es km-nél, valamint a 10-es főúton a Solymári körforgalomnál a 14-es km-nél.

.