Hirdetés

Erre készüljön: továbbra is felújítanak, de sövényt is vágnak az M1-esen a héten
MTI Fotó Bodnár Boglárka

Erre készüljön: továbbra is felújítanak, de sövényt is vágnak az M1-esen a héten

Folytatódik a felújítás az M1-esen

2018.06.05. 10:53

Ezeken a autópálya-szakaszokon félpályás útlezárások lesznek.

Hirdetés

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezen a héten is folytatja az M1-es autópálya burkolatának felújítását, a munkálatok miatt főként a Budapest felé vezető oldalon lesznek félpályás lezárások - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

A vállalat tájékoztatása szerint a bicskei mérnökség területén hétfőn a 34-36-os kilométerszelvényben, a főváros felé vezető oldalon, a kapaszkodósávon végeznek nagyfelületű javítási munkákat
    

Kedd-csütörtökön hasonló munkálatok zajlanak, szintén a Budapest felé vezető oldalon, a 35-40-es kilométerszelvényben a külső sávban. Ezen a helyszínen egy sávon haladhat a forgalom.

Az autópálya bicskei szakaszán hétfőtől-péntekig az elválasztó sávban sövényvágást végeznek a belső sáv zárása mellett, hétköznap reggel fél hét és este 20 óra között, valamint kisebb burkolatjavítások várhatók mozgó terelés és sebességkorlátozás bevezetésével.

A társaság komáromi mérnökségéhez tartozó szakaszon kedden és szerdán végeznek nagyfelületű burkolatjavítást a Budapest felé vezető oldalon, a 103-105-ös kilométerszelvényben, Nagyszentjános térségében. A munkálatok ideje alatt a gépjárművezetők egy forgalmi sávon haladhatnak.

Az M0-s csomóponttól kezdődő két és fél kilométeres szakasz felújítási munkái előreláthatóan július közepéig tartanak.

A közlekedők az aktuális korlátozásokról, forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, vagy a www.utinform.hu oldalon tájékozódhatnak, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk. 

.