Hirdetés

Időjárás-előrejelzés a hétvégére - Már azt is látni, mikor érkezik a havazás

Időjárás-előrejelzés a hétvégére - Már azt is látni, mikor érkezik a havazás

Időjárási hírek

MTI

2018.11.23. 13:47

Pára és ború, de itt vannak a részletek.

Hirdetés

A hétvégén lehűlés még nem várható, folytatódik a párás, borús idő, esőre  többfelé készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Időjárás-előrejelzés a hétvégére

Szombaton erősen felhős vagy borult, párás időre kell számítani. Több helyen várható eső. A szél is megélénkül, néhol megerősödik. A leghidegebb órákban plusz 1-5 fok lehet. Napközben plusz 5-10 fokig melegszik a levegő.
 

Időjárás-előrejelzés a hétvégére, vasárnapra - Forrás:met.hu

Vasárnap is többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, eleinte többfelé, majd elszórtan várható eső. A legalacsonyabb hőmérséklet 2-6, a legmagasabb hőmérséklet 6-11 fok között várható - olvasható az előrejelzésben.

Várható időjárás hétfőtől

Időjárás-előrejelzés hétfőre - Forrás:met.hu

Hétfőn túlnyomóan borult lesz az ég. Többfelé várható eső, estétől északnyugaton, északon, és az Északi-középhegység magasabb helyein havas eső, havazás is lehet. 

Kedden többnyire erősen felhős lesz az ég, és többfelé várható eső, havas eső, havazás. Északnyugaton a havazás, délkeleten az eső a valószínűbb.

Szerdán eleinte főként délen elszórtan havazás, hózápor még lehet. Az északkeleti, északi, északnyugati szelet többfelé erős, néhol viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában általában 0 és -5, de a derült, havas tájakon hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +4 fok között valószínű.

.