Hirdetés

Az M1-es autópálya egy szakaszán vasárnapig burkolatjavítást végeznek - Itt vannak a részletek
MTI/Bodnár Boglárka

Az M1-es autópálya egy szakaszán vasárnapig burkolatjavítást végeznek - Itt vannak a részletek

2018.12.06. 20:47

Az M1-es autópálya egy szakaszán vasárnapig burkolatjavítást végeznek - Itt vannak a részletek pontosan mikor és melyik szakaszon.

Hirdetés

Burkolatjavítás miatt korlátozzák a forgalmat csütörtökön, szombaton és vasárnap az M1-es autópálya külső sávjaiban a bicskei csomópontnál - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt..

 

Az M1-es autópályán Nagyegyháza térségében, a Budapest felé vezető oldalon a külső sávban végeznek csütörtökön burkolatjavítási munkálatokat, szombaton a Győr felé vezető oldalon, míg vasárnap a Budapest felé vezető oldalon zárják le a belső sávot a bicskei csomópontnál a szakemberek.

 

2018. december 6-án, csütörtökön reggel 9 óra és délután 16 óra között Nagyegyháza térségében, a Budapest felé vezető oldalon a külső sávot lezárják. Torlódás esetén a Tatabánya-Óváros csomópont - 1-es főút - 39-es bicskei csomóponton keresztül kerülhetnek a közlekedők.

A hétvégén a 28-as és 40-es kilométerszelvények felújításhoz kapcsolódó forgalomterelést elbontják, de a munkálatok ideje alatt a bicskei csomópontot zavartalanul lehet használni.

2018. december 8-án, szombaton reggel 8 óra és délután 16 óra között Bicske térségében a Győr felé vezető oldalon a belső sávot lezárják. Torlódás esetén a Zsámbék-Herceghalom csomópont – 1-es főút - bicskei csomóponton keresztül kerülhetnek az autósok.

2018. december 9-én, vasárnap reggel 8 óra és délután 17 óra között szintén Bicske térségében, a Budapest felé vezető oldalon a belső sávot lezárják. Torlódás esetén az 39-es bicskei csomópont – 1-es főút - 27-es Zsámbék-Herceghalom csomóponton keresztül lehet elkerülni a torlódó szakaszt. A terelések visszabontását követően a forgalom a 28-as és a 40-es kilométerszelvények között is az eredeti forgalmi rend áll vissza az M1-es autópályán.

.