Hirdetés

A Dal 2019 - A szombati harmadik válogatón, ezt a tíz produkciót láthatja

A Dal 2019 - A szombati harmadik válogatón, ezt a tíz produkciót láthatja

2019.02.01. 21:25

A Dal 2019 harmadik válogató vendége Balázs Fecó. A versenyen a közönség is szavazhat.

Hirdetés

Balázs Fecó és zenekara lesz A Dal 2019 harmadik válogatójának vendégfellépője, az adást 19 óra 30 perctől láthatják a Duna Televízió és a Duna World csatorna nézői - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

"Tőlem általában +zsebkendős+ dalokra számít a közönség, ezek közül is egy olyan számot adunk elő, ami több generáción át még mindig megmaradt" - idézte a közlemény a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekest, akinek nevéhez több sikeres zenekar és számos sláger kötődik.
    

A Dal 2019 harmadik válogatója szombaton 19 óra 30 perctől lesz látható a Duna Televízióban és a Duna World képernyőjén.

Színpadra lép

Kyra (dalának címe: Maradj Még), a

Leander Kills (Hazavágyom), a

Mocsok 1 Kölykök (Egyszer), a

Monyo Project (Run Baby Run),

Nagy Bogi (Holnap),

Pápai Joci (Az én apám),

Petruska (Help Me Out of Here), a

Ruby Harlem (Forró), a Salvus (Barát) és a

USNK (Posztolj).

A dalválasztó show zsűrijében Both Miklós Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett, Fonogram- és Budai-díjas zeneszerző, népzenegyűjtő; Vincze Lilla előadó, dalszerző, zenepedagógus, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője; Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa és Nagy Feró, énekes, szövegíró, a Beatrice frontembere szerepel.
    

A verseny ötödik zsűritagja idén is a közönség, amely pontozhatja a dalokat és szavazhat kedvencére SMS-ben. Az érdeklődők A Dal 2019 honlapján, valamint Facebook-, Instagram- és YouTube-oldalán már az adások előtt megismerkedhetnek az indulókkal. Az oldalakon extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról.
    

A két műsorvezető Dallos Bogi és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.