A Dal 2019 - Ők lépnek fel a második elődöntőben

MTI

2019.02.11. 20:28

Szombaton rendezik a második elődöntőt.

A második elődöntővel folytatódik szombaton A Dal 2019. A dalválasztó showműsorban kilenc előadó mutatja be produkcióját a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén.

A szombati adásban lép színpadra

Antal Tímea feat. Demko Gergő (dalának címe: Kedves Világ!);

a Fatal Error (Kulcs);

a Mocsok 1 Kölykök (Egyszer);

Nagy Bogi (Holnap);

a Nomad (A remény hídjai);

Oláh Gergő (Hozzád bújnék);

Pápai Joci (Az én apám);

a Ruby Harlem (Forró) és

Szekér Gergő (Madár, repülj!).

Közülük négyen kerülnek a döntőbe

- közölte az MTVA sajtóosztálya hétfőn az MTI-vel.

Az első elődöntőből, amelyet múlt szombaton bonyolítottak le, négyen már bejutottak A Dal 2019 február 23-i fináléjába: a zsűri pontszámaival az Acoustic Planet, Petruska és Vavra Bence, a nézők szavazataival pedig a The Middletonz. A Dal 2019 Felfedezettje különdíjat az Acoustic Planetnek ítélte a zsűri. A most szombati adásban az is kiderül, ki kapja A Dal 2019 Legjobb Dalszövegírója különdíjat.

Már elindult A Dal Akusztik online szavazás is. A www.adal.hu oldalon az Akusztik menüpont alatt lehet szavazni a 30 versenydal akusztikus változatára február 20-án éjfélig. A győztest a műsor döntőjében jelentik be.

A Dal adásai után, 21.40-től exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával. A Dal 2019 honlapján, valamint Facebook, Instagram és YouTube oldalain pedig extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetők a műsorról.

.