Hirdetés

A Dal 2019 - Itt vannak a fináléban maradt dalok

A Dal 2019 - Itt vannak a fináléban maradt dalok

2019.02.22. 23:00

Duettet ad elő a két műsorvezető.

Hirdetés

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel. A Dal tavalyi győztese, az AWS új formában adja elő 2018-as számát.

"Nagyon érdekes ide visszatérni, beindult bennünk a versenyszellem, reflexből írtam anyukámnak, hogy szavazzon, visszajöttek a régi emlékek. Nagyon szeretjük a Viszlát nyár áthangszerelt verzióját, ami egyébként hasonló A Dal akusztikus versenyében is elhangzott változathoz" - mondta Siklósi Örs, az AWS énekese.

Február 23-án este A Dal 2019 műsorvezetői, Dallos Bogi és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie is dalra fakadnak.

A Dal 2019 fináléjában, szombat este 19 óra 30 perctől 

Pápai Joci (Az én apám)
Nagy Bogi (Holnap)
Szekér Gergő (Madár, repülj!)
a Fatal Error (Kulcs)
Oláh Gergő (Hozzád bújnék)
az Acoustic Planet (Nyári zápor)
Vavra Bence (Szótlanság)
és a The Middletonz (Roses)

küzd majd Az év dala címért a Duna Televízióban és a Duna Worldön.

"Túl vagyunk a próbákon, és nagyon furcsa érzés, hogy ezúttal éneklünk is azon a színpadon, ahol idén műsorvezetőként álltunk. Megható, hogy újra énekelhetek A Dalban, főleg egy korábbi győztes oldalán" - árulta el Dallos Bogi.

A Dalban idén debütált műsorvezető korábban készített már Freddie-vel közös dalt, azonban a szombati döntőben rendhagyó duettet adnak elő.

"Számomra ajándék ez a szereplés. A modern nyugati televíziózásban bevett szokás, hogy a műsorvezetők kitekintenek a megszokott szerepből, és mutatnak valami mást, örülök, hogy ezt mi is megtesszük A Dalban. Szerintem sikerült egy ötletes, minőségi miniprodukciót összeraknunk, nagyon boldog vagyok, hogy részt vehetek benne" - tette hozzá Freddie.

A Dal 2019 döntője szombaton 19 óra 30 perctől a Duna Televízió és a Duna World műsorán látható.

.