Influenzajárvány - Látogatási tilalom van ezekben a kórházakban

MTI

2019.02.06. 14:27

Influenzatérkép - Térképen is mutatjuk, mely területeken fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz.

Az országos influenzajárvány miatt továbbra is fenntartják a látogatási tilalmakat a kórházak és ápolási intézetek.

Influenzajárvány térkép 2019. 4. hét - Forrás: MTI

Az Nemzeti Népegészségügyi Központ keddi közleménye szerint a fővárosban továbbra is teljes a látogatási tilalom a Szent Margit Kórházban és a Semmelweis Egyetem (SE) több klinikáján, így az onkológiai központban, a transzplantációs és sebészeti klinikán, a Bókay utcai és a Tűzoltó utcai gyerekklinikán, a pulmonológiai klinikán, a Baross utcai és az Üllői úti szülészeti és nőgyógyászati klinikán, valamint a II. számú belgyógyászati klinikán. 
    
Részleges a látogatási tilalom az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben, a SE I. számú belgyógyászati klinikáján, valamint a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán.
    
Teljes látogatási tilalmat vezettek be a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (Honvédkórház) budapesti, balatonfüredi és hévízi telephelyein, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Központban, a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetében, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézetben, a Nyírő Gyula Kórház - Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben, valamint a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben.
    

Részleges látogatási tilalmat rendeltek el a Bethesda Gyermekkórházban, a Szent János, a Szent Imre Kórházban és a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetben. 
    

Pest megyében nem lehet a betegeket felkeresni a váci Jávorszky Ödön Kórházban, részleges a tilalom a Flór Ferenc Kórházban és a ceglédi Toldy Ferenc Kórházban.

Influenzahelyzet Magyarországon 2019. január 21-27. - Forrás: MTI

 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.