Hirdetés

Virágos Magyarország verseny - Június 1-ig még lehet jelentkezni
pixabay

Virágos Magyarország verseny - Június 1-ig még lehet jelentkezni

MTI/viragosmagyarorszag.hu

2019.04.30. 13:13

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét.

Hirdetés

Annak érdekében, hogy minél több település vehessen részt a Virágos Magyarország versenyversenyen, a szervezők június 1-jéig meghosszabbították a jelentkezés határidejét - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség az MTI-vel kedden.

Az idén 26. alkalommal várják a jelentkezőket az ország legnépszerűbb környezetszépítő megmérettetésére, amelyre idén először határon túli települések is nevezhetnek - írták a közleményben.
 

A versenyhez évről-évre több száz település és közel hárommillió ember csatlakozik.

A Virágos Magyarország versenyhez évről-évre több száz település és közel hárommillió ember csatlakozik, hogy felvirágoztassa lakókörnyezetét. 2019-ben az a cél, hogy a korábbi éveknél is több községet, várost és kerületet sikerüljön bevonni, hiszen ez egy olyan verseny, amelynek minden résztvevője nyertes. A befektetett munkának ugyanis egy élhetőbb, fenntarthatóbb, virágosabb településkép a jutalma.

Ennek érdekében a tavalyi 25. jubileumi év után idén új lendületet kapott a Virágos Magyarország verseny, ami számos új izgalmat, megújult díjazási rendszert és az eddiginél nagyobb esélyeket tartogat a települések számára.

A legfontosabb változás, hogy a jelentkezők első körben saját régiójukban mérkőzhetnek meg egymással, nagyobb esélyt biztosítva ezzel a korábban kevésbé sikeres kistelepüléseknek is.

A területi díjátadókon győzedelmeskedő városok és falvak ezután az országos döntőben indulhatnak a fődíjért és a lehetőségért, hogy képviselhessék Magyarországot a nemzetközi Entente Florale Europe versenyen, amelyen idén a tavalyi győztes Csemő és Nagykőrös mutatkozhat be.

Virágos Magyarország verseny meghosszabbított jelentkezési határidő: 2019. június 1.

A regisztráció és a részvétel díjmentes.

További információ, jelentkezés: itt

 

.