Friss időjárási hírek - Figyelmeztetést adtak ki az ország 11 megyéjére

Időjárási hírek

MTI/met.hu

2019.05.13. 01:33

Itt a legfrissebb időjárás-előrejelzés a fagyosszentekre. Térképen is mutatjuk, mely területekre adtak ki figyelmeztetést.

Hétfőn többfelé várható eső, zápor, délkeleten néhol zivatar, de az ország északkeleti harmadában estefelé lehet csak csapadék. 

Figyelmeztető időjárás-előrejelzés hétfőre

Figyelmeztető időjárás-előrejelzés május 13-ra, Szervác napjára, hétfőre: Forrás:met.hu

 

Figyelmeztető időjárás-előrejelzés hétfőre: Forrás:met.hu

Hétfőn erős, a Dunántúlon és északkeleten viharos lökések kísérhetik az északias szelet. A legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton 9, keleten 24 fok körül valószínű.

Időjárás-előrejelzés hétfőre: Forrás:met.hu

A Dunántúlon és délen erősen felhős lesz az ég, míg északkeleten szakadozottabbá válik a felhőzet. Elsősorban a Dunántúlon és délen várható többfelé eső, zápor, néhol zivatar.

Időjárás-előrejelzés hétfő délutánra: Forrás:met.hu

 

Figyelmeztető időjárás-előrejelzés keddre

Figyelmeztető időjárás-előrejelzés keddre, Bonifác napjára - Forrás:met.hu

Kedden erősen felhős vagy borult lesz az ég. A Dunántúlon zárt lesz a felhőzet, keleten lehetnek inkább felszakadozások. Sokfelé várható eső, zápor, keleten helyenként zivatar. Az északkeleti, északi szelet erős vagy viharos lökések kísérik. Legerősebb szélre a Dunántúl nyugati részén kell számítani.

Időjárás-előrejelzés keddre - Forrás:met.hu

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 21 fok között alakul, keletről nyugat felé haladva lesz egyre hidegebb.

.