Hirdetés

Augusztusig várja elsőévesek jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium

2019.07.22. 11:33

Tehetséges elsőévesek jelentkezését várják.

Hirdetés

Augusztus 1-ig várja tehetséges elsőévesek jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium (MCC) egyetemi programja - mondta a kollégium ügyvezetőigazgató-helyettese az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című közös műsorblokkjában.

Lánczi Péter hozzátette:

a kollégium olyan diákok jelentkezését várja, akik idén ősszel Budapesten kezdik felsőoktatási képzésüket és kellő motivációt éreznek az intézmény hivatalos honlapján megtekinthető programokban való részvételhez.
    

Az MCC elsőéveseknek szóló képzése arra összpontosít, hogy hasonló gondolkozásszerkezetet alakítsanak ki a fiatalok körében érveléstechnika, logika, prezentációs képességek, írástechnika és nyelvek tanítása által. Az elsőéveseknek szóló képzésre - elsősorban a társadalomtudományok terén - szakirányos képzés épül, valamint egy vezetőképző program, amely már a mesterképzést végző diákok igényeire van szabva - fűzte hozzá.
    

Lánczi Péter hangsúlyozta: az MCC a hagyományos oktatási rendszeren túlmutatva olyan, egyetem mellett végezhető tevékenységeket ajánl, amelyek segítik a diákok kibontakozását.