Hirdetés

Ilyen időjárás várható szerdától a hétvégéig
pixabay

Ilyen időjárás várható szerdától a hétvégéig

Időjárási hírek

MTI/met.hu

2019.07.03. 01:19

Szerdán zivatarveszély hét megyében. Itt van a friss időjárás-előrejelzés a hétvégéig. Térképeken és szövegesen is mutatjuk.

Hirdetés

Szerda estig a Kárpát-medencén átvonul egy hidegfront, de csak helyenként okoz csapadékot, viszont egy-egy heves zivatar kialakulása sem zárható ki.

Figyelmeztető időjárás-előrejelzés szerdára

Figyelmeztető időjárás-előrejelzés szerdára - Forrás:met.hu

Időjárás-előrejelzés szerda délelőttre

Időjárás-előrejelzés szerda délelőttre - Forrás:met.hu

Szerdán a többórás napsütés mellett inkább a déli megyékben lesz időszakosan több felhő az égen. Szerdán a Dél-Dunántúlon és Bács-Kiskun megye déli felén lehet néhol csapadék. Az északias szél időnként megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik.

Időjárás-előrejelzés szerda délutánra

Időjárás-előrejelzés szerda délutánra - Forrás:met.hu

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15, 21 fok között alakul.
A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 26 és 31 fok között valószínű.

Időjárás-előrejelzés csütörtökre

Időjárás-előrejelzés csütörtökre - Forrás:met.hu

Csütörtökön nagyrészt napos időre számíthatunk fátyol- és gomolyfelhőkkel. Délnyugaton délelőtt több lesz a felhő, és akkor arrafelé szórványosan zápor, zivatar is várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés péntekre

Időjárás-előrejelzés péntekre - Forrás:met.hu

Pénteken napos időre számíthatunk többnyire kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Csapadék nem valószínű. A nyugatira, délnyugatira forduló szelet többfelé élénk, északon helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 32 fok között várható.

.