Hirdetés

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópályán hétfőtől

2019.09.29. 13:27

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán a jövő héten.

Hirdetés

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán a jövő héten - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.

A társaság tájékoztatása szerint a sztráda Budapest felé vezető oldalán a káli csomópont és Nagyfüged térségében, a Vásárosnamény felé vezető oldalon pedig a kerekharaszti pihenőhely térségében javítják majd az útburkolatot.

A szakemberek hétfőn lezárják a káli csomópont felhajtóágát várhatóan 7 és 17 óra között, ezen a napon a forgalom a 3208-as úton, a 3-as főúton és a 3206-os úton át vezető terelőúton haladhat.

Kedden a főváros felé vezető oldal egy másik szakaszán, a 86-os kilométer közelében dolgoznak majd ugyancsak 7 és 17 óra között, a külső sáv lezárása mellett. Az érintett szakaszokon két nap alatt csaknem 500 tonna aszfaltot építenek be - olvasható a közleményben.

A Vásárosnamény felé vezető oldalon a kerekharaszti pihenőhely térségében szerdán 7 órától csütörtökön 18 óráig az autópálya forgalma egy sávra szűkül, továbbá óránként 60 kilométeres sebességkorlátozást is bevezetnek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. felhívja az autósok figyelmét, hogy a javítási munkák idején a csúcsidőszakokban hosszabb menetidőre kell számítani; az aktuális forgalmi helyzetről a www.utinform.hu weboldalon lehet tájékozódni.

.