Hirdetés

Ilyen lesz az idei női kabát divat?

Ilyen lesz az idei női kabát divat?

2019.09.27. 08:09

A trendek évről-évre változnak, de bizonyos jegyek gyakran megjelennek ezeken a női ruhadarabokon.

Hirdetés

Vannak olyan ruhadarabok, melyek az őszi-téli öltözködés elmaradhatatlan részei. A kabátok ma már nem pusztán melegségükkel szolgálják a kényelmet, hanem megjelenésük is kiemelt jelentőséggel bír. A trendek évről-évre változnak, de bizonyos jegyek gyakran megjelennek ezeken a női ruhadarabokon. A minőségre még mindig megéri odafigyelni, hiszen egy jó választással évekig kiválóan kihasználható kabátot szerezhetünk be.

Női kabátok változatos színekben

A cipzáras, nőiesen a testre simuló kabátok idén is nagy divatnak számítanak. A butikmoda.hu információi szerint a steppelt kabátokon túl a szőrmés betétekkel rendelkező fajták is nagy népszerűségnek örvendenek. Ezek a klasszikus fekete, kék és barna színek mellett kheki, sárga, piros színekben egyaránt elérhetőek. A műszőrme béléssel rendelkező darabok elegáns megjelenéssel bírnak, így kiválóan megállják a helyüket akkor is, ha nem feltétlen vagány, sokkal inkább nőies külsőre vágyunk. A szürke, a grafitszürke és a piros kifejezetten trendinek számítanak, és színvilágukból adódóan remekül társíthatóak mind nadrágokkal, mind szoknyákkal.

Női bomber dzseki: divatos megjelenés meleg kivitelezéssel

A bomber dzsekik régóta nem mennek ki a divatból, és ez várhatóan az idei őszi-téli szezonban sem lesz másként. A női bomber dzseki biztosítja a szükséges melegséget és egyúttal trendivé varázsolja a megjelenést. Farmernadrággal kitűnően párosítható, és azt a fajta laza, vagány stílust sikerülhet elérni segítségével, amelyre oly sok fiatal vágyik a mindennapokban.

Női cipzáras felsők hosszú változatban

Végre egy olyan trend, amely kapcsán nem kell attól tartani, hogy az őszi-téli hidegben egy vesemedence-gyulladást sikerül összeszedni. A hosszított derékrésszel rendelkező női cipzáras felsők a klasszikus színeken túl lazac árnyalatban is elérhetőek. Remek választásnak bizonyulnak a hétköznapokra, bevásárláshoz, iskolába vagy akár munkahelyre is, a kapucni pedig védelmet biztosít az időjárás viszontagságaival szemben.

Fókuszban a kényelem

Az aktuális női kabát trendek egyértelműen a kényelem irányába mutatnak. Ennek oltárán azonban nem kell feláldozni a nőiességet sem, hiszen még a sportosabb darabok is kitűnő szabással követik a női test vonalát. A szőrmés megoldások és a kapucnik nem csak védelmet nyújtanak az egyre hidegebb idő ellen, hanem egyúttal nagyon divatosnak és nőiesen finomnak is bizonyulnak. Napjaink női számára egyaránt fontos öltözködéskor a kényelem és a stílus, s ezek egyikéről sem kell lemondani az őszi-téli időszakban sem. Az átmeneti kabátok október-november hónapokig biztosan megállják a helyüket, de ekkor már jól jön egy vastagabb, kapucnis, téli darab is, hiszen a novemberi hidegben sokszor ez az, amire igazán vágyunk.

Míg nyáron igen változatosan volt megoldható az öltözködés, addig télen rendszerint kabátban indulunk útnak. Sokan vannak, akik szeretnék e területen is érvényre juttatni saját stílusukat, éppen ezért a női kabátok már izgalmas színekben és anyaghasználattal elérhetőek. Akár minden nap más stílust képviselve léphetsz az utcára, illeszkedve az aktuális napi teendőkhöz és alkalmakhoz. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a minőséget. A jól eldolgozott varrások, a megfelelő szabásvonal, a meleg töltőanyag és persze a praktikusan kihasználható kapucni együtt gondoskodnak arról, hogy minden helyzetben megfelelő női kabátok álljanak a mai kor nőinek rendelkezésére. Ne feledkezz meg a sálakról és a sapkákról sem, melyek remek kiegészítői lehetnek a kabátoknak, és persze nem utolsó sorban ott tartanak melegen, ahol arra a legnagyobb szükség van.

.