Hirdetés

Itt a friss időjárás-előrejelzés keddre és az ünnepnapra, október 23-ra

Itt a friss időjárás-előrejelzés keddre és az ünnepnapra, október 23-ra

Időjárási hírek

MTI/met.hu

2019.10.22. 01:28

A Kárpát-medence időjárását egyre inkább egy anticiklon határozza meg.

Hirdetés

A Kárpát-medence időjárását egy anticiklon határozza meg, így nyugodt, száraz időre számíthatunk néhol akár tartósan megmaradó ködfoltokkal. A délutáni órákra általában 23, 27 fok közé melegszik fel a levegő.

Időjárás-előrejelzés kedd délelőttre

Időjárás-előrejelzés kedd délelőttre - Forrás:met.hu

Alapvetően derült, kissé fátyolfelhős időre készülhetünk. Éjszaka az ország északi felében párássá válik a levegő, és foltokban köd is képződik, amely kedd reggel, délelőtt hamar feloszlik, azonban az Alpokalja térségében és a Kisalföld egyes részein kiterjedtebb ködtakaró is kialakulhat, amely kedden akár tartósabban megmaradhat.

Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb a ködös tájakon fordulhat elő gyenge szitálás. A déli, délnyugati szelet eleinte még többfelé élénk lökések kísérik, majd estétől gyengül a légmozgás.

Időjárás-előrejelzés kedd délutánra

Időjárás-előrejelzés kedd délutánra - Forrás:met.hu

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jobbára 6 és 13 fok között valószínű, de néhol ennél hidegebb is lehet a hajnal.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden az ország nagy részén 23 és 27 fok között alakul, azonban a tartósabban ködös északnyugati részeken ennél több fokkal hűvösebb is lehet.

Időjárás-előrejelzés szerdára

Időjárás-előrejelzés szerdára - Forrás:met.hu

Szerdán többnyire napos idő várható. Csapadék nem lesz. A ködös területeken azonban szitálás előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 22, 27 fok között alakul.

.