Hirdetés

Itt a friss 7 napos meteorológiai előrejelzés
pixabay

Itt a friss 7 napos meteorológiai előrejelzés

Időjárási hírek

MTI/met.hu

2019.11.17. 17:37

Heti időjárás-előrejelzés november 18. hétfőtől, november 24. vasárnapig. Mutatjuk a részleteket.

Hirdetés

A következő napokban is változékony lesz az időjárás, többször várható eső. Emellett fokozatosan mérséklődik a meleg, a jövő hétvégén már inkább csak 10 fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Időjárás-előrejelzés hétfőre

Időjárás-előrejelzés hétfőre - Forrás:met.hu

Hétfő reggel, kora délelőtt a középső országrészben várható szórványosan eső, zápor, miközben délnyugaton, nyugaton már egyre nagyobb területen kiderül az ég. Kora délutánra már csak északkeleten eshet. Többfelé élénk, néhol erős lesz a szél. A leghidegebb órákban északkeleten általában 4-8, másutt 8-12 fok lesz. Napközben többnyire 12-16, a Tiszántúl egy részén 17, 18 fokig melegszik a levegő.

Időjárás-előrejelzés keddre

Időjárás-előrejelzés keddre - Forrás:met.hu

Kedden északkeleten és a főváros térségében napközben helyenként tartósabban is megmaradhat a köd. A tartósan borult tájakon szitálás előfordulhat. Élénk, néhol erős lesz a szél. A minimumhőmérséklet 1-7, a maximumhőmérséklet 10-17 fok között valószínű.

Időjárás-előrejelzés szerdára

Időjárás-előrejelzés szerdára - Forrás:met.hu

Szerdán többfelé valószínű eső, záporeső, legkisebb eséllyel északkeleten. A szél élénk, néhol erős lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet 2-8, a legmagasabb hőmérséklet 10-17 fok között valószínű.

Időjárás-előrejelzés csütörtökre

Időjárás-előrejelzés csütörtökre - Forrás:met.hu

Csütörtökön is eleinte többfelé valószínű eső, záporeső, majd délnyugat felől felszakadozik a felhőzet. A leghidegebb órákban 4-10 fok lesz, napközben 10-15 fokig melegszik a levegő.

Pénteken is csak rövid napos időszakok lehetnek, néhol fordulhat elő eső, záporeső. A szél élénk, időnként erős lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-8, a legmagasabb hőmérséklet 9-14 fok között valószínű.

Szombaton néhol, vasárnap a Dunántúlon lehet kisebb eső, zápor. A szél élénk, időnként erős lesz. A minimumhőmérséklet szombaton 1-6, vasárnap 0 és plusz 5 fok között valószínű. A nappali maximumok mindkét nap 8-13 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

.