Hirdetés

Időjárás november 15-17-ig - Helyenként 20 fok lesz, de eshet is - További részletek
pixabay

Időjárás november 15-17-ig - Helyenként 20 fok lesz, de eshet is - További részletek

Időjárási hírek

MTI/met.hu

2019.11.14. 17:07

Időjárás-előrejelzés péntektől vasárnapig, péntektől vasárnapig. Itt vannak a részletek.

Hirdetés

Marad az ilyenkor szokásosnál melegebb idő, helyenként 20 fokig is melegedhet a levegő a hétvégén - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Időjárás-előrejelzés péntekre

Időjárás-előrejelzés péntekre - Forrás:met.hu

Pénteken a köd, illetve a rétegfelhőzet egy része elsősorban az Északi-középhegységben helyenként makacsul tarthatja magát, másutt várhatóan legkésőbb a déli, kora délutáni órákig mindenütt feloszlik, és ezt követően több-kevesebb napsütésre lehet számítani, számottevő csapadék nélkül. Többfelé megélénkül, késő délutántól főleg a Dunántúlon és a déli megyékben meg is erősödik a szél.  A leghidegebb órákban a Dunántúlon többnyire 1 és 8, keletebbre általában 7 és 12 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 11-19 fokig melegszik a levegő.

Időjárás-előrejelzés szombatra

Időjárás-előrejelzés szombatra - Forrás:met.hu

Szombaton a Dunántúlon többfelé várható eső, zápor, a csapadék fokozatosan Nyugat-Magyarországra húzódik vissza. A szél többfelé élénk, helyenként erős lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-13, a legmagasabb hőmérséklet 12-20 fok között alakul, a Nyugat-Dunántúlon lesz a leghűvösebb, a Tiszántúlon a legmelegebb.

Időjárás-előrejelzés vasárnapra

Időjárás-előrejelzés vasárnapra - Forrás:met.hu

Vasárnap késő délután előbb a nyugati határszélen, majd egyre keletebbre várható eső, zápor. Éjfélre hozzávetőlegesen a Dunántúl közepéig érhet el a csapadék. A szél többfelé megerősödik. A minimumhőmérséklet 5-13, a maximumhőmérséklet 14 és 20 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

.