Hirdetés

Itt a friss hétvégi időjárás-előrejelzés december 13-tól vasárnapig

Itt a friss hétvégi időjárás-előrejelzés december 13-tól vasárnapig

Időjárási hírek

MTI/met.hu

2019.12.12. 17:37

Időjárás-előrejelzés Luca naptól, december 13. péntektől vasárnapig - Mutatjuk a részleteket.

Hirdetés

Egyelőre folytatódik a csapadékos idő, vasárnap várható több napsütés. Marad az évszakhoz képest enyhe idő, többfelé 10 fok körül alakulhatnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Időjárás-előrejelzés december 13-ra, péntekre Luca napjára

Időjárás-előrejelzés péntekre - Forrás:met.hu

Pénteken délután a csapadékzóna kelet felé elhagyja az országot, ugyanakkor délutántól nyugat felől újabb eső érkezik, a Dunántúlon estig  több helyen alakul ki csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 6 fok között alakul, keleten lesz enyhébb az idő. A legmagasabb hőmérséklet plusz 2 és 10 fok között várható, délkeleten a magasabb értékekkel.

Időjárás-előrejelzés szombatra

Időjárás-előrejelzés szombatra - Forrás:met.hu

Szombaton reggelre nyugaton, a középső tájakon a déli órákra, a keleti határvidéken estefelé szűnik meg az eső. A leghidegebb órákban 0-5 fok lesz, napközben 2-8 fokig melegszik a levegő.

Időjárás-előrejelzés vasárnapra

Időjárás-előrejelzés vasárnapra - Forrás:met.hu

Vasárnap az ország nagy részén több órára kisüt a nap, inkább csak északon lehet több felhő. Csapadék nem valószínű. A minimumhőmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a maximumhőmérséklet plusz 6 és 11 fok között várható - olvasható az előrejelzésben.

.